Bioanalytiikan monimuoto-opintojen lykkääminen

08 tammi 2018
KYSYMYS
Hei, haluaisin hakea kevään yhteishaussa oamkiin bioanalytiikkaa opiskelemaan. Keväällä on haussa vain monimuoto-opinnot. Mutta jos pääsisin opiskelemaan, niin minun täytyisi lykätä opintoja yhdellä vuodella äitiysloman vuoksi. Siis en kerkeäisi aloittamaan opintoja ensimmäisenä vuonna. Kysyisinkin sellaista että onko monimuoto opintoja mahdollista siirtää yhdellä vuodella. Eli miten teen jos seuraavana vuonna ei alakkaan monimuotona bioanalytiikan opintoja. Voinko vaihtaa monimuodosta päiväopintoihin. Vai kannattaako minun hakea tänä keväänä ollenkaan.

Vastaus

09 tammi 2018

Hei,

Kiitos kysymyksestäsi! Kiva kuulla, että olet löytänyt sinua kiinnostavan opiskelupaikan :) Suosittelen ottamaan yhteyttä suoraan oppilaitokseen ja kysymään lisätietoja. Koulutusohjelman omat henkilöt osaavat vastata parhaiten lykkäämiseen ja ensi vuonna alkaviin opintoihin liittyviin kysymyksiin. OAMK:hon voit olla yhteydessä joko hakijapalvelujen kautta, puh. 010 192 000,
hakijapalvelut@oamk.fi tai ottamalla yhteyttä bioanalytiikan yhteyshenkilöön Paula Reposeen, puh. 040 1415703, Paula.Reponen@oamk.fi.

Toivottavasti pääset näillä vinkeillä eteenpäin, tsemppiä hakuun ja tuleviin opintoihisi!

Terveisin,
Studentum.fi

Tilaa uutiskirje
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.