Näyttää 1-1 koulutusta 1 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-1 koulutusta 1 tuloksesta

Valokuvaus & Elokuva -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Haluasitko opiskella luovaan ammattiin? Oletko kiinnostunut valokuvaamisesta tai käsikirjoittamisesta? Vai haluaisitko kenties työskennellä näyttelijänä tai ohjata elokuvan? Työskentely media-alalla on useimmiten samalla sekä erittäin mielenkiintoista ja palkitsevaa, että sekä henkisesti että fyysisesti raskasta.

Opiskelu Suomessa

Elokuva on taidemuotona yksi suosituimmista viihteenlajeista. Elokuvan tuotantoprosessi on pitkä ja siinä tarvitaan monien eri ammattiryhmien edustajia, aina käsikirjoittajasta, tuottajasta ja ohjaajasta näyttelijöihin ja lavastajiin. Valokuvaaja taas voi ammatissaan erikoistua vaikkapa lehti-, laitos-, luonto-, mainos-, tai henkilökuvauksiin.

Elokuva- ja valokuvausalan koulutuksia järjestetään eri koulutustasoilla ympäri Suomea. Esimerkiksi taideteollisessa korkeakoulussa Helsingissä on mahdollisuus erikoistua elokuvataiteen koulutusohjelmasta elokuvaleikkaukseen tai dokumentaariseen elokuvaan, kun taas Oriveden opistossa voi opiskella valokuvausta tai digikuvausta.

Opiskelu ulkomailla

Yleisin tapa ulkomailla opiskeluun on opiskelijavaihto. Suomalaiset oppilaitokset osallistuvat moniin erilaisiin vaihto-ohjelmiin, joiden lisäksi niillä saattaa olla omia vaihtosopimuksia. Mikäli taas olet kiinnostunut suorittamaan koko valokuvauksen tai elokuvan alan tutkintosi ulkomailla, kannattaa sinun ottaa suoraan yhteyttä kiinnostuksesi kohteena olevaan oppilaitokseen.

Vertaile koulutuksia