International Business Management | YAMK

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Yhteenveto
2,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Kysy lisätietoja
   
Monimuotototeutus
Kouvola
Ylemmät AMK-tutkinnot

International Business Management | YAMK

Opiskele kansainvälisen liiketoiminnan johtamista. Opiskelijana osallistut kansainvälisten yritysten strategisen suunnitteluun ja kehität taitojasi kulttuurienvälisissä kehittämis- ja asiantuntijahankkeissa.

Xamkin International Business Management (IBM)–koulutuksessa opit kuinka liiketoimintatietoa hyödynnetään organisaation johtamisessa: kuinka toimenpiteitä suunnitellaan, toteutetaan ja kehitetään kansainvälisesti. IBM -koulutus auttaa sinua nostamaan urasi uudelle tasolle!

Koulutuksessa keskityt yrityksen kansainvälisen strategisen suunnittelun ja kasvun kannalta olennaisiin liiketoiminnan osa-alueisiin. 

johtamista. Opiskelijana osallistut kansainvälisten yritysten strategisen suunnitteluun ja kehität taitojasi kulttuurienvälisissä kehittämis- ja asiantuntijahankkeissa.

Opiskelu perustuu tekemällä oppimiseen (action learning) sekä monialaiseen yhteistyöhön opiskelijoiden, opettajien ja yritysten välillä. Opinnoissasi luot tärkeitä verkostoja eri opiskelualojen ja työelämän ammattilaisten kanssa. Kehität omaa ammattitaitoasi menestyäksesi vaativissa kehittämis-, johto- ja asiantuntijatehtävissä.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Master of Business Administration

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta International Business Management | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Xamk - Tunne huominen

Kokeile, oivalla ja opi. Tulevaisuuden ammatit luodaan Xamkissa jo tänään. Valmistu osaajaksi ja työelämän uudistajaksi. AMK- ja YAMK-tutkintojen lisäksi voit kokeilla uutta, laajentaa tai syventää osaamistasi Xamk Pulsen avoimessa ammattikorkeakoulussa, joka on avoin kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Onko aika...


Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

 Näytä puhelinnumero
www.xamk.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta International Business Management | YAMK täytä seuraavat tiedot: