AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Bachelor of Business Administration | International Business | full-time

Savonia-ammattikorkeakoulu, paikassa Kuopio
Length
3,5 years
Language
English
Study allowances
Eligible for study allowance
Next course start
Application deadline
Application deadline: Joint application January
Delivery method
Lähiopetus
Length
3,5 years
Language
English
Study allowances
Eligible for study allowance
Next course start
Application deadline
Application deadline: Joint application January
Delivery method
Lähiopetus

Bachelor of Business Administration | International Business | full-time

Bachelor of Business Administration, International Business (BBA) -tutkinto-ohjelmasta valmistuu monitaitoisia liiketalouden osaajia, joiden osaaminen painottuu kansainväliseen kauppaan ja myyntiin. BBA-ohjelmasta valmistuneet ovat tärkeä voimavara erikokoisten yritysten kansainvälistymisessä. Tutkinto-ohjelmasta valmistuneet työskentelevät tuonnin ja viennin, markkinoinnin, kansainvälisen kaupan, asiakassuhteiden sekä muiden kansainvälisten liiketoimintojen parissa.

BBA-ohjelma valmistaa opiskelijaa löytämään kansainvälisen uran liiketoiminnan parista. Opiskelija oppii ymmärtämään kansainvälisten kumppaneiden ja toimintaympäristön vaatimukset. Lisäksi opiskelija oppii johtamaan tiimiä ja saavuttamaan asetetut tavoitteet tiiminsä kanssa. Opiskelukieli on englanti ja opiskelu tapahtuu monikulttuurisessa ryhmässä, joten opiskelija oppii toimimaan sujuvasti kansainvälisessä monikulttuurisessa ympäristössä jo opintojensa aikana.

Tästä tutkinto-ohjelmasta saat laajan liiketalouden osaamisen ja vahvan kansainvälisyysosaamisen – eli loistavat eväät unelmiesi kansainväliseen työtehtävään Suomesta tai ulkomailta!

Koulutuksen sisältö

Opiskelu Savonia-ammattikorkeakoulussa on käytännönläheistä. Monilla opintojaksoilla pääset tekemään projekteja yhdessä paikallisten ja kansainvälisten yritysten ja muiden alojen opiskelijoiden kanssa. Opinnot koostuvat vuositeemoista, joita on kaksi per lukuvuosi.

Ensimmäinen lukuvuosi kehittää opiskelijan liiketoimintataitoja ja ymmärrystä nykyisestä liiketoimintaympäristöstä.

Toinen vuosi keskittyy kansainvälisten toimintojen suunnitteluun asiakas- ja markkinatietämyksen avulla, nykyaikaisia johtamistapoja ja -menetelmiä hyödyntäen. Opiskelijat aloittavat suuntautumisen joko digitaaliseen markkinointiin tai kansainväliseen myyntiin.

Kolmannen vuoden aikana syvennetään oman suuntautumisen mukaista osaamista. Lisäksi kehitetään opiskelijan kansainvälisiä johtamistaitoja. Opinnot huipentuvat opinnäytetyöhön ja harjoitteluun.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Kuopio
  • englanti
  • Hakuaika: Joint application January

Hakeminen

Koulutukseen haetaan  yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Bachelor of Business Administration, BBA

Savonia-ammattikorkeakoulu
Microkatu 1
70201 Kuopio

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme vahvoja osaajia kuudella eri koulutusalalla. Joustava koulutustapamme mahdollistaa opiskelun myös työn ohella. Lisäksi tarjoamme työssä olevalle henkilöstölle mahdollisuuden osaamisen uudistamiseen.  Kampuksia on kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu