AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Bachelor of Business Administration | International Business | full-time

Savonia-ammattikorkeakoulu, paikassa Kuopio
Length
3,5 years
Language
English
Study allowances
Eligible for study allowance
Next course start
Application deadline
Application deadline: Joint application January
Delivery method
Lähiopetus
Length
3,5 years
Language
English
Study allowances
Eligible for study allowance
Next course start
Application deadline
Application deadline: Joint application January
Delivery method
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Bachelor of Business Administration | International Business | full-time

Bachelor of Business Administration | International Business | full-time

Bachelor of Business Administration, International Business (BBA) -tutkinto-ohjelmasta valmistuu monitaitoisia liiketalouden osaajia, joiden osaaminen painottuu kansainväliseen kauppaan ja myyntiin. BBA-ohjelmasta valmistuneet ovat tärkeä voimavara erikokoisten yritysten kansainvälistymisessä. Tutkinto-ohjelmasta valmistuneet työskentelevät tuonnin ja viennin, markkinoinnin, kansainvälisen kaupan, asiakassuhteiden sekä muiden kansainvälisten liiketoimintojen parissa.

BBA-ohjelma valmistaa opiskelijaa löytämään kansainvälisen uran liiketoiminnan parista. Opiskelija oppii ymmärtämään kansainvälisten kumppaneiden ja toimintaympäristön vaatimukset. Lisäksi opiskelija oppii johtamaan tiimiä ja saavuttamaan asetetut tavoitteet tiiminsä kanssa. Opiskelukieli on englanti ja opiskelu tapahtuu monikulttuurisessa ryhmässä, joten opiskelija oppii toimimaan sujuvasti kansainvälisessä monikulttuurisessa ympäristössä jo opintojensa aikana.

Tästä tutkinto-ohjelmasta saat laajan liiketalouden osaamisen ja vahvan kansainvälisyysosaamisen – eli loistavat eväät unelmiesi kansainväliseen työtehtävään Suomesta tai ulkomailta!

Koulutuksen sisältö

Opiskelu Savonia-ammattikorkeakoulussa on käytännönläheistä. Monilla opintojaksoilla pääset tekemään projekteja yhdessä paikallisten ja kansainvälisten yritysten ja muiden alojen opiskelijoiden kanssa. Opinnot koostuvat vuositeemoista, joita on kaksi per lukuvuosi.

Ensimmäinen lukuvuosi kehittää opiskelijan liiketoimintataitoja ja ymmärrystä nykyisestä liiketoimintaympäristöstä.

Toinen vuosi keskittyy kansainvälisten toimintojen suunnitteluun asiakas- ja markkinatietämyksen avulla, nykyaikaisia johtamistapoja ja -menetelmiä hyödyntäen. Opiskelijat aloittavat suuntautumisen joko digitaaliseen markkinointiin tai kansainväliseen myyntiin.

Kolmannen vuoden aikana syvennetään oman suuntautumisen mukaista osaamista. Lisäksi kehitetään opiskelijan kansainvälisiä johtamistaitoja. Opinnot huipentuvat opinnäytetyöhön ja harjoitteluun.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Kuopio
  • englanti
  • Viimeinen hakuaika: Joint application January

Hakeminen

Koulutukseen haetaan  yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Bachelor of Business Administration, BBA

Ota yhteyttä

Request information

Want to know more about this program, Bachelor of Business Administration | International Business | full-time? Fill out the following form and include any questions you have. This information will be sent directly to the school, and a representative will respond to your enquiry.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Savonia-ammattikorkeakoulu
Microkatu 1
70201 Kuopio

Koulutusalat

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Kampuksia on kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli 7000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, mikä mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden. Savoniassa voit opiskella yli 30 eri ammattikorkeakoulututkintoa. Voit...

Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu