Rikosseuraamusalan koulutuskeskus

Rikosseuraamusalan koulutuskeskus – RSKK

RSKK on Rikosseuraamuslaitoksen valtakunnallinen oppilaitos, joka antaa rikosseuraamusalan tutkintokoulutusta sekä ammattitaitoa ylläpitävää, täydentävää ja lisäävää koulutusta. Rikosseuraamuslaitos sitoutuu toiminnassaan suomalaisessa yhteiskunnassa tärkeinä pidettyihin arvoihin: ihmisarvon kunnioittamiseen ja oikeudenmukaisuuteen. Työtä ohjaa käsitys yksilön mahdollisuudesta muuttua ja kasvaa.

Rikosseuraamusalan koulutuskeskuksen järjestämä tutkintokoulutus kouluttaa rikosseuraamusalan valvonnan ja ohjauksen tehtäviin, eli vankilan vartijaksi. Perusopintovaiheen jälkeen voi hakea erillishaussa Laurea-ammattikorkeakouluun. Laurea-ammattikorkeakoulun rikosseuraamusalan sosionomitutkinto kouluttaa rikosseuraamusalan ohjaus-, esimies- ja asiantuntijatehtäviin.

RSKK toteuttaa rikosseuraamusalan ylintä ammatillista koulutusta yhteistyössä oppi- ja tutkimuslaitosten kanssa. Lisäksi se osallistuu aktiivisesti alan työelämän kehittämiseen ja uusintarikollisuutta vähentävien ohjelmien kouluttamiseen, kehittämiseen ja arviointiin. Koulutuskeskus toimii myös alansa pohjoismaisena tietokeskuksena ja osallistuu suunnitelmallisesti ja aktiivisesti rikosseuraamusalan koulutusta koskevaan kansainväliseen yhteistyöhön.

Haluatko lisätietoa Rikosseuraamusalan koulutuskeskuksen koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Rikosseuraamusalan koulutuskeskuksen koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää RSKK:lle yhteydenottopyyntö, ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Koulutukset

Koulutukset Paikkakunta
Rikosseuraamusalan koulutus | sosionomi | monimuotototeutus Vantaa

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Rikosseuraamusalan koulutuskeskus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Rikosseuraamusalan koulutuskeskus

Vernissakatu 2
01301 Vantaa

 Näytä puhelinnumero
www.rskk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Rikosseuraamusalan koulutuskeskus täytä seuraavat tiedot: