Terveydenhoitaja (AMK) | päivätoteutus

Karelia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku
   
Lähiopetus
Joensuu
AMK-tutkinnot, päiväopinnot
Terveydenhoitajaopiskelija työssään

Terveydenhoitaja (AMK) | päivätoteutus

Väestön ikääntyessä myös ennaltaehkäisevän hoitotyön rooli kasvaa, ja alan asiantuntijuutta tarvitaan koko ajan enemmän. Karelia-ammattikorkeakoulusta valmistuneena terveydenhoitajana olet kansanterveystyön ammattilainen ja pystyt vaikuttamaan eri-ikäisten ja eri elämäntilanteissa olevien ihmisten hyvinvointiin.

Karelia amk:n terveydenhoitajaopinnoissa saat kattavan tietoperustan ja opit organisointi- ja ongelmienratkaisutaitoja sekä hallitsemaan erilaisia hoitotilanteita. Opinnoissa korostuvat hyvä työmoraali sekä eettiset ja ammatilliset päätöksentekotaidot.

Terveydenhoitaja työelämässä

Karelia-amk:n terveydenhoitajana sinulla on sekä terveydenhoitajan että sairaanhoitajan pätevyys. Voit näin ollen työskennellä muun muassa perhesuunnittelu- ja äitiysneuvolassa, lastenneuvolassa, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa, työterveyshuollossa, ikäihmisten terveydenhuollossa, kotihoidossa, sairaalassa ja järjestöissä. Lisäksi terveydenhoitajan tutkinto mahdollistaa työskentelyn EU-alueella ilman lisäkoulutusta.

Terveydenhoitajan ja sairaanhoitajan ohella voit työllistyä muun muassa projektipäälliköksi, projektityöntekijäksi, terveyssuunnittelijaksi, terveysvalmentajaksi, lääke-edustajaksi, tutkimushoitajaksi, asiakasneuvojaksi, palveluohjaajaksi tai toiminnanjohtajaksi.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Terveydenhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Terveydenhoitaja (AMK) | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...


Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9
80200 Joensuu

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Terveydenhoitaja (AMK) | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: