Sivuston käyttötapa: Mobiili
Näyttää 1-1 yhteensä 1 tulosta
Näyttää 1-1 yhteensä 1 tulosta
 

Kiinteistö- ja rakennusala -aiheisista koulutuksista lisätietoa alla:

Haluatko opiskella kiinteistö- ja rakennusalalla? Alapuolelta löydät muutamia koulutusohjelmien esittelyitä. Kiinteistö- ja rakennusalan ammatit vaativat fyysistä kestävyyttä, vaihtelevia työtehtäviä sekä kekseliäisyyttä.

Talonrakentaminen on näkyvin ja tunnetuin osa rakennusalaa. Rakennusalan ammattilaiset vastaavat sekä uudis- että korjausrakentamisen projekteista. Rakennusala kuuluu siis oleellisena osana jokapäiväiseen elämäämme. Rakennettu ympäristö vaatii kunnossapitoa ja yhteiskunnan muutokset edellyttävät jatkuvasti uusia rakennuksia. Talonrakentamisen lisäksi alan ammattilaisten tehtäviä ovat maanrakennustyöt, tie- ja vesirakennustyöt sekä muut yhdyskuntatekniset työt. LVI-, sähkö- ja maalausalojen toiminta.

Ammattikorkeakoulujen koulutusohjelmat

Sinulle, joka et halua lukea rakennusalaa yliopistossa on toki useita eri vaihtoehtoja. Ammattikorkeakoulut tarjoavat useita mielenkiintoisia koulutusohjelmia kiinteistö-ja rakennusalalla. Ammattikorkeakouluihin haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen yhteishaussa, joka järjestetään kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Yhdellä lomakkeella haetaan koulutukseen koko maahan, jossa esitetään neljä hakutoivetta.  Ammatteja joihin valmistut ovat mm. insinööri, työmaainsinööri, rakennustyöjohtaja. Tyypillisiä työnantajaryhmiä ovat rakennusyritykset, rakennuttamis- ja suunnittelutoimistot sekä kuntien ja valtion rakennuttamis- ja rakentamisorganisaatiot.

Vertaile koulutuksia