Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sähkövoimatekniikka | YAMK

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Yhteenveto
2 vuotta
suomi
Kysy lisätietoja
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Mikkeli
Ylemmät AMK-tutkinnot

Sähkövoimatekniikka | YAMK

Sähkövoimatekniikka, YAMK

Sähkövoimatekniikka (YAMK)

Sähkö- ja energiatekninen ala on nopeassa muutoksessa: hajautettu energiantuotanto, energian varastointi, älykkäät sähköverkot sekä tulevaisuuden energiaratkaisut vaativat tekijältään uusia valmiuksia. Sähkövoimatekniikan YAMK-koulutus on suunnattu pääosin asiantuntija – ja esimiestehtävissä oleville tai niihin pyrkiville sähköalan työntekijöille.

Sähkönhuoltokentän organisaatiot kehittyvät, tehtäviä ulkoistetaan ja yritykset keskittyvät ydinosaamisalueisiinsa. Näiden muutosten kohtaamiseen saat parhaat mahdolliset eväät Xamkin sähkövoimatekniikan YAMK-koulutuksessa.

Koulutuksessa perehdyt johtamiseen, yrittäjyyteen sekä yleisiin kehittämismenetelmiin yhdessä muiden alojen opiskelijoiden kanssaSaat tiedot sähköalan viimeisimmistä kehitystrendeistä sähkötekniikan ja voimalaitostekniikan alalta. Sähkövoimatekniikan tulevaisuuden tekniikoiden tunnistaminen, energiatekninen osaaminen sekä liiketoimintaosaaminen parantavat kilpailukykyäsi työmarkkinoilla sekä uralla etenemisen mahdollisuuksiasi.

Opinnot keskittyvät sähkönjakelun luotettavuuteen ja älykkäisiin sähköverkkoihin sekä sähkökäyttöihin. Voimalaitostekniikan opinnoissa kehität osaamistasi energiatekniikan ja voimalaitostekniikan alalla.

Sähkövoimatekniikan opinnot

Koulutuksen laajuus on 60 opintopistettä.

Ydinosaaminen, 20 op:

  • älykkäät sähköverkot
  • johtaminen sähköalalla
  • energiatekniikka
  • sähkökäytöt

Ydinosaamisen opinnot koskevat kaikkia tutkinnon opiskelijoita.

Täydentävän osaamisen opinnot (10 op) voit valita kaikille YAMK-opiskelijoille yhteisestä,  monialaisesta Master School -tarjonnasta. Voit siten rakentaa urapolkuasi HOPSisi mukaisesti ammatillista kasvuasi parhaiten palvelevien opintojaksojen avulla. Täydentävissä opinnoissa tarjolla on sekä suomen- että englanninkielisiä verkko- ja lähiopetuksena toteutettavia opintoja. Täydentäviä opintoja voit valita myös muissa korkeakouluissa tarjolla olevista, ylempien korkeakoulututkintojen tasoisista opinnoista.

Tärkeä osa opintojasi on opinnäytetyö (30 op). Se liittyy oman työsi tai työyhteisösi kehittämiseen. Opinnäytetyössä tunnistat ammattialasi kehittämistarpeita – suunnittelet ja toteutat työelämän muutosta edistävän tutkimus- tai kehittämisprosessin. Voit tehdä opinnäytetyön myös Xamkin tutkimus- ja kehittämistoiminnan hankkeissa.

Monimuotokoulutuksen toteutus

Koulutus järjestetään monimuoto-opintoina, eli voit opiskella työn ohella. Työpaikka ei kuitenkaan ole edellytys. Opinnot sisältävät lähiopetusta, verkko-opetusta, itsenäistä ja ryhmätyöskentelyä.

Lähiopetus toteutetaan Xamkin Mikkelin kampuksella. Lähiopetusta on perjantai-iltaisin ja lauantaipäivisin noin kerran kuussa, yhden lukuvuoden aikana. Poikkeuksena voimalaitoksen käyttökoulutus, joka tapahtuu yhtenä viikonloppuna Kotkassa.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sähkövoimatekniikka | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Onko aika hankkia ammatti – ensimmäinen tai uusi? Ehkä tiedät täsmälleen, mitä haluat opiskella, ehkä tulevaisuutesi on vielä avoin. Xamkissa valinnanvaraa on niin koulutuksissa kuin opiskelutavoissakin: voit opiskella päivällä, illalla, viikonloppuina, kampuksella, etänä ja verkossa. Opiskelijavaihto jossakin Xamkin sadoista yhteistyökorkeakouluista...


Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

 Näytä puhelinnumero
www.xamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sähkövoimatekniikka | YAMK täytä seuraavat tiedot: