Tradenomi AMK | liiketalous | päivätoteutus

Vaasan ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Vaasa
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Tradenomi AMK | liiketalous | päivätoteutus

Tavoite

Liiketalouden koulutus antaa tietoja ja taitoja, joita vaaditaan yksityisen ja julkisen sektorin erilaisissa vaativissa asiantuntija- ja esimiestehtävissä. Liiketalouden opintoihin sisältyy työelämän aitojen ongelmatilanteiden ratkomista mielenkiintoisten tehtävien ja projektitöiden avulla. Näitä tutkimus- ja kehittämistoimeksiantoja toteutetaan osana opintojaksoja opettajan tuella.

Pääaineen tai erikoistumisalan valinta

Ensimmäinen vuosi on kaikille liiktalouden opiskelijoille samansisältöinen. Toisesta opiskeluvuodesta lähtien opiskellaan lisäksi suuntautumisvalinnan mukaisia opintoja. Suuntautumisvaihtoehdot ovat markkinointi, kansainvälinen kauppa, taloushallinto ja oikeushallinto. 

Opintojen sisältö

VAMKin liiketalouden opetuksessa painottuvat liiketoimintaosaaminen ja yrittäjämäinen toimintatapa. VAMKista valmistuva tradenomi työllistyy monipuolisesti valitsemansa suuntautumisvaihtoehdon mukaisesti asiantuntija- ja esimiestehtäviin esimerkiksi koti- tai ulkomaisessa markkinoinnissa, viennin, tuonnin tai huolinnan tehtävissä, sisäisen ja ulkoisen laskentatoimen tehtävissä, julkis- ja oikeushallinnossa tai matkailussa.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Vaasan ammattikorkeakoulu

Vaasan ammattikorkeakoulu

VAMK on kodikkaan kokoinen, 3250 opiskelijan kansainvälinen korkeakoulu. VAMKissa voit opiskella insinööriksi, tradenomiksi, sairaanhoitajaksi, terveydenhoitajaksi tai sosionomiksi. VAMKissa opiskelu on aidosti yhteisöllistä, sillä kaikkien alojen opiskelijat opiskelevat samalla kampuksella. Kampus sijaitsee Vaasan Palosaarella, meren äärellä, aivan kaupungin keskustan kupeessa. Koulutusalat...


Lue lisää oppilaitoksesta Vaasan ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vaasan ammattikorkeakoulu

Wolffintie 30
65200 Vaasa