Tradenomi AMK | kansainvälinen kauppa | etäopetus

Vaasan ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Etätoteutus
Verkossa
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Tradenomi AMK | kansainvälinen kauppa | etäopetus

Sisältö

Liiketalouden koulutus antaa tietoja ja taitoja erilaisiin vaativiin yksityisen ja julkisen sektorin asiantuntija- ja esimiestehtäviin sekä yrittäjyyteen. Yhteistyö työelämän kanssa on tiivistä: yrityksiltä saatuja käytännön toimeksiantoja ratkotaan tehtävien ja projektitöiden avulla. Opiskelussa painotetaan myös kokonaisvaltaista ajattelutapaa ja itsenäistä työskentelyä.

Monimuotototeutuksessa opintoja suoritetaan sekä itsenäisesti että ryhmässä niin lähi- kuin etäopetuksena ja verkon välityksellä. Erilaiset projekti- ja harjoitustehtävät pyritään kytkemään omiin työtehtäviisi, mikä lisää opiskelumotivaatiota ja hyödyttää sekä opiskelijaa että työnantajaa. Opetuksessa sovelletaan laajasti monimuotoisia opiskelumahdollisuuksia, jotta opiskelu työn ohessa olisi joustavampaa, järjestetään osa opinnoista virtuaalisesti.

Kansainvälisen kaupan koulutusohjelma kouluttaa asiantuntijoita kansainvälisen kaupan palvelukseen esimerkiksi assistenteiksi ja virkailijoiksi.

Koulutusohjelmassa opiskellaan muun muassa kieliä, viestintää, kulttuurien tuntemusta sekä kansainvälistä liiketoimintaa. Suuria opintokokonaisuuksia ovat yrityksen toimintaympäristö, tietohallinto ja yrityksen toiminnot, kuten markkinointi, henkilöstöresurssit, juridiikka ja laskentatoimi.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Vaasan ammattikorkeakoulu

Vaasan ammattikorkeakoulu

VAMK on kodikkaan kokoinen, 3250 opiskelijan kansainvälinen korkeakoulu. VAMKissa voit opiskella insinööriksi, tradenomiksi, sairaanhoitajaksi, terveydenhoitajaksi tai sosionomiksi. VAMKissa opiskelu on aidosti yhteisöllistä, sillä kaikkien alojen opiskelijat opiskelevat samalla kampuksella. Kampus sijaitsee Vaasan Palosaarella, meren äärellä, aivan kaupungin keskustan kupeessa. Koulutusalat...


Lue lisää oppilaitoksesta Vaasan ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Vaasan ammattikorkeakoulu

Wolffintie 30
65200 Vaasa