Tuotantotalouden koulutus | päivätoteutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Turku
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Tuotantotalouden koulutus | päivätoteutus

Tuotantotalouden koulutus Turun ammattikorkeakoulussa on laaja-alainen teknistaloudellinen koulutus, josta valmistuttuaan insinööri ymmärtää yritystoiminnan kokonaisuuden tekniikan, talouden ja johtamisen näkökulmista. Valmistunut insinööri voi työskennellä millä tahansa toimialalla niin pienissä kuin suurissa yrityksissä ja hyvin monenlaisissa tehtävissä.

Tuotantotalousinsinöörin koulutus sopii aktiiviselle, uteliaalle, analyyttiselle ja ryhmätyötaitoiselle oppijalle. Insinöörin työssä tarvitaan jonkin verran luonnontieteellistä sekä matemaattista osaamista, jota hankintaan erityisesti opiskelun alkuvaiheessa. Myös ongelmanratkaisukyky ja vuorovaikutus- ja viestintätaidot ovat avuksi. Kansainvälisyys kuuluu tuotantotalouteen ja tarkkuus ja täsmällisyys auttavat niin opinnoissa kuin insinöörin tehtävissä menestymistä.

Tuotantotalouden koulutuksen sisältö

Tuotantotalouden koulutus sisältää perus- ja ammattiopintoja, valinnaisia opintoja, teknisen suuntautumisen opintoja, vapaasti valittavia opintoja sekä harjoittelua ja opinnäytetyön. Opiskelu tuotantotalouden insinöörikoulutuksessa on käytännönläheistä ja projektimaista. Projektit ovat pääsääntöisesti yritysten toimeksiantoja tai oman yrityksen kehittämistä, jolloin opiskelu tuntuu mielekkäältä, käytännönläheiseltä sekä varmistaa osaltaan työllistymisen valmistumisen jälkeen.

Koulutuksessa painottuu vahvasti myös kansainvälisyys: tuotantotalouden ammattilaiset tulevat toimimaan kansainvälisissä työympäristöissä, joissa tarvitaan kansainvälisiä valmiuksia ja kulttuuriosaamista. Jokainen tuotantotalouden opiskelija suorittaakin osan opinnoistaan ulkomailla, esimerkiksi vaihto-opiskelujaksolla tai harjoittelussa. 

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tuotantotalouden koulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tuotantotalouden koulutus | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: