Sivuston käyttötapa: Mobiili

Terveysalan koulutus | monimuotototeutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1-1,5 vuotta
suomi
Kysy lisätietoja
   
Monimuotototeutus
Monimuotokoulutus
Turku
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Terveysalan koulutus | monimuotototeutus

Terveysalan koulutus

Terveysalan koulutus | monimuotototeutus

Terveysalan koulutus on tarkoitettu terveysalan opistoasteen tutkinnon suorittaneille. Terveysalan koulutuksessa päivität opistotutkinnon ammattikorkeakoulututkinnoksi. Opintojen laajuus ja kesto määräytyy aiemman opistotutkinnon laajuuden perusteella.

Terveysalan koulutuksen sisältö

Opinnot sisältävät perus-, ammatti- ja vapaasti valittavia opintoja sekä opinnäytetyön, ja opinnoista suurin osa opiskellaan moniammatillisessa ryhmässä. Yksi koulutusta ohjaavista keskeisistä periaatteista onkin moniammatillisen yhteistyön lisääminen, niin koulutuksen aikana kuin työelämässä. Opiskellessasi eri sosiaali- ja terveysalan osaajista koostuvassa moniammatillisessa ryhmässä, opit tarkastelemaan asioita ja työelämää eri ammattien ja henkilöstöryhmien näkökulmasta. 

Ammattikorkeakouluopiskelussa korostuu vahva työelämäyhteys, mikä tarkoittaa työelämän toimintatapojen soveltamista jo opiskeluvaiheessa. Turun AMK:ssa opetus perustuu innovaatiopedagogiikkaan.

Monimuotokoulutuksessa lähiopetus toteutuu päiväopetuksena keskimäärin yhtenä päivänä viikossa. Lähiopetuksen lisäksi opiskelet itsenäisesti. Itsenäinen opiskelu sisältää esimerkiksi työskentelyä verkossa, kirjallisuuteen perehtymistä ja oppimistehtävien tekoa.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Pohjakoulutusvaatimuksena on terveysalan opistoasteen tutkinto: laboratoriohoitaja, erikoislaboratoriohoitaja, lääkintävoimistelija, erikoislääkintävoimistelija, fysioterapeutti, hammashuoltaja, erikoishammashoitaja, röntgenhoitaja, sairaanhoitaja, kätilö, terveydenhoitaja tai toimintaterapeutti.

Koulutukseen ei järjestetä valintakoetta. Opiskelijavalinta on pelkästään koulumenestyksen perusteella (todistusvalinta).

Tutkinto / todistus

Aiempaa opistotason tutkintoa vastaava AMK-tason tutkintonimike:

  • Bioanalyytikko (AMK)
  • Fysioterapeutti (AMK)
  • Röntgenhoitaja (AMK)
  • Sairaanhoitaja (AMK)
  • Suuhygienisti (AMK)
  • Toimintaterapeutti (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Terveysalan koulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Terveysalan koulutus | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: