Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosionomikoulutus | verkko-opinnot

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Etätoteutus
Päiväopinnot
Verkossa
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Sosionomikoulutus | verkko-opinnot

Sosionomikoulutus, verkko-opinnot

Sosionomikoulutus | verkko-opinnot

Sosionomi on sosiaalihuollon ja varhaiskasvatuksen ammattilainen joka on kiinnostunut ihmisten tukemisesta, kasvatuksesta, ohjaamisesta ja auttamisesta. Sosionomikoulutuksessa opit muun muassa asiakastyötä, ihmisen kasvun ja kehityksen lähtökohtia, varhaiskasvatusta, lastensuojelua, aikuissosiaalityötä, toiminnallisia menetelmiä, palvelujärjestelmää ja lainsäädäntöä.

Verkko-opintojen sisältö

Sosionomikoulutuksen verkko-opetuksen ryhmässä opiskelet monimuotomentelmiä
hyväksikäyttäen itsenäisesti ja tiimeissä. Verkko-opetus perustuu tiimioppimiseen, joka toteutuu säännöllisesti etukäteen sovittuina aikoina. Opinnot käsittävät lisäksi paljon itsenäistä työskentelyä sekä ryhmäläisten keskenään sopimia verkkotapaamisia. Harjoittelut voi suorittaa omalla paikkakunnalla harjoittelupaikan työajan mukaan.

Opintoihin kuuluu perus-, ammatti- ja vapaasti valittavia opintoja sekä harjoittelua ja opinnäytetyö. Alkuvaiheen opinnot antavat laaja-alaisen pohjan sosiaalialan ja varhaiskasvatuksen työhön. Opintojen myöhemmässä vaiheessa valitset valinnaisia ammattiopintoja, joissa syvennyt haluamaasi tehtäväkokonaisuuteen: 

  • Lastensuojelutyö
  • Sosionomi aikuistyössä

Sosionomi (AMK) -tutkinnon suorittanut voi hakea Valviralta oikeutta toimia sosiaalialan ammattihenkilönä. Sosionomitutkinto antaa pätevyyden myös joihinkin Kelan, seurakunnan, työvoimahallinnon ja järjestöjen tehtäviin.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Sosionomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosionomikoulutus | verkko-opinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sosionomikoulutus | verkko-opinnot täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: