Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosionomikoulutus | monimuotototeutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Monimuotokoulutus
Salo, Turku
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Sosionomikoulutus | monimuotototeutus

Sosionomikoulutus

Sosionomikoulutus | monimuotototeutus

Turun ammattikorkeakoulussa voit suorittaa sosionomikoulutuksen monimuotokoulutuksena. Sosionomi on sosiaalialan asiantuntija, joka tuntee hyvinvointipalvelujen palvelujärjestelmän ja lainsäädännön ja on kiinnostunut ihmisten tukemisesta, ohjaamisesta ja auttamisesta.

Sosionomikoulutuksen sisältö

Sosionomikoulutuksessa aloitat opiskelun perus- ja ammattiopinnoilla, jotka antavat laaja-alaisen pohjan sosiaalialan työhön. Opintoihin sisältyy teoreettista ja käytännöllistä opiskelua. Loppuvaiheen opinnoissasi suoritat valinnaisia ammattiopintoja, joissa voit syventyä haluamaasi tehtäväkokonaisuuteen. Valinnaiset ammattiopinnot valitaan opintojen aikana ja ne ovat: 

  • Varhaiskasvatustyö
  • Lastensuojelutyö
  • Aikuissosiaalityö
  • Toiminnalliset menetelmät

Monimuotokoulutuksessa opiskellaan monimuotoisin opetusmenetelmin: lähiopetus toteutuu päiväopetuksena keskimäärin yhtenä päivänä viikossa. Lähiopetuksen lisäksi opiskelet itsenäisesti. Itsenäinen opiskelu sisältää esimerkiksi työskentelyä verkossa, kirjallisuuteen perehtymistä ja oppimistehtävien tekoa. Harjoittelu on kokopäiväistä opiskelua ja toteutuu yhtenäisinä jaksoina.

Sosionomi työelämässä

Sosionomi työskentelee usein aikuissosiaalityön, sosiaalisen kuntoutuksen, sosiaaliohjauksen ja varhaiskasvatuksen tehtävissä. Sosionomit toimivat erilaisilla tehtävänimikkeillä esimerkiksi työvoimapalveluissa, kuntoutus-, vammais-, nuoriso-, vanhus-, päihde-, mielenterveys-, maahanmuuttaja-, lastensuojelu- ja rikosseuraamusalan työssä sekä oppilas- ja opiskelijahuollossa.

Sosiaalihuollon ja varhaiskasvatuksen ammatillisen henkilöstön kelpoisuuttaa ja pätevyyttä määritellään lainsäädännöllä: Sosionomi (AMK) -tutkinnon suorittanut voi hakea Valviralta oikeutta toimia sosiaalialan ammattihenkilönä.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Sosionomi (AMK) -monimuotokoulutuksessa pohjakoulutusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai vastaava aiempi kouluasteen tutkinto, lapsi- ja perhetyön perustutkinto tai nuoriso- ja vapaa-ajan ohjauksen perustutkinto

Tutkinto / todistus

Sosionomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosionomikoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sosionomikoulutus | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: