AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Rakentamisen tuotantojohtamisen koulutus | monimuotototeutus

Turun ammattikorkeakoulu, paikassa Turku
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Rakentamisen tuotantojohtamisen koulutus | monimuotototeutus

Rakentamisen tuotantojohtamisen koulutus | monimuotototeutus

Rakennustekniikan monimuotokoulutuksessa opiskelijalla on mahdollisuus suuntautua joko rakennustekniikkaan tai LVI-tekniikkaan. Rakennustekniikan tuotantojohtamisen opinnot tähtäävät rakennustuotannon työnjohtotehtäviin. LVI-tekniikan opinnot on suunniteltu tuottamaan hyvät valmiudet pätevöityä vaativiin suunnittelutehtäviin vesi- ja viemäritekniikassa sekä ilmanvaihtotekniikassa.

Opintojen sisältö

Insinöörikoulutuksen opinnot koostuvat perus-, ammatti- ja vapaasti valittavista opinnoista sekä harjoittelusta ja opinnäytetyöstä. Opinnot on suunniteltu neljälle vuodelle, mutta jos opiskelijalla on aiempia tutkintoon soveltuvia opintoja ja taitoja tai valmius nopeampaan työtahtiin, on nopeampi eteneminen opinnoissa mahdollinen. 

Perusopinnoissa luodaan vahva matemaattis-fysikaalinen pohja soveltaviin ammatillisiin aineisiin. Yhteisiin osaamisiin kuuluu lisäksi projektityöskentely, peruskielitaito sekä yritystalouden ja esimiestyön perusteet.

Rakennustekniikan tuotantojohtamisen ammattiopinnoissa painotus on rakennustuotannon työtehtävissä. Tuotantojohtaminen käsittää ne rakennusalan työt, joissa suunnitellaan työsuoritusten toteuttaminen ja tehdään näkyvää tulosta esim. työmaalla, rakennusliikkeessä tai tuotantolaitoksessa. Tuotantojohtamisen rakennusinsinööri toimii rakennusteollisuuden ja elinkeinoelämän asiantuntijana esimiestehtävissä sekä tuotantotoiminnan suunnittelu-, organisointi-, laadunohjaus- ja kehittämistehtävissä.

LVI-tekniikan tarkoituksena on omalta osaltaan tuottaa terveitä rakennuksia, joissa on hyvä sisäilma. Opinnot on suunniteltu tuottamaan hyvät valmiudet pätevöityä vaativiin suunnittelutehtäviin vesi- ja viemäritekniikassa sekä ilmanvaihtotekniikassa. Osaaminen perustuu luonnontieteisiin pohjautuvan teknisen mitoitusosaamisen soveltamiseen voimassaolevien määräysten mukaisesti. Opinnot sisältävät laskennallista mitoitusta sekä mitoituksen todentamista mittauksin. Mittauksia tehdään sekä todellisissa laitoksissa, että laboratorio-olosuhteissa. 

Monimuotototeutus

Monimuotokoulutuksessa voit opiskella joustavasti myös työn ohessa. Opetus koostuu asiantuntijaluennoista, itsenäisestä etätyöskentelystä, ryhmätehtävistä ja verkko-opiskelusta. Lähiopetus toteutuu opintojen tarpeen mukaan lähipäivinä, joita on 2-4 päivää kuukaudessa tai iltaopetuksena.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Turku
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Turun ammattikorkeakoulu
Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...

Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu