Sivuston käyttötapa: Mobiili

Myynti-insinöörikoulutus | päivätoteutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Turku
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Myynti-insinöörikoulutus | päivätoteutus

myynti-insinöörin koulutus

Myynti-insinöörikoulutus | päivätoteutus

Myynti-insinöörikoulutuksesta valmistuu insinöörejä, jotka kykenevät työskentelemään kansainvälisillä työmarkkinoilla ammateissa, joissa tarvitaan teknisen myynnin osaamista. Myynti-insinöörikoulutus toteutetaan yhteistyössä tuotantotalouden koulutuksen kanssa, myynti-insinööreillä liiketoiminnan opinnot painottuvat erityisesti myyntityöhön.

Koulutuksen tavoitteena on valmistaa opiskelijoista kansainvälisen kaupan dynaamisia ja yrittäjähenkisiä ammattilaisia, jotka kykenevät niin itsenäiseen kuin tiimityöhön.

Vahvimpina osaamisalueinaan valmistuvilla opiskelijoilla ovat liiketoimintaosaaminen erityisesti myynnin osalta, projektiosaaminen, yritysten prosessien hallinta, talousosaaminen, toimitusketjunhallinta sekä kansainvälisyys yhdistyneenä hyvään kielitaitoon, innovatiivisuuteen ja vuorovaikutustaitoihin. Valmistuneet ovat haluttuja työntekijöitä sekä alueen yrityksissä että kansainvälisesti.

Opintojen sisältö

Tuotantotalouden myynti-insinöörikoulutus sisältää perusopintoja, ammattiopintoja, valinnaisia opintoja, teknisen suuntautumisen opintoja, vapaasti valittavia opintoja sekä harjoittelua ja opinnäytetyön.

Perusopintojen tavoitteena on antaa opiskelijalle laaja-alainen yleiskuva tuotantotalouden eri osa-alueista yhteiskunnassa, työelämässä ja kansainvälisesti, perehdyttää opiskelija teknistaloudellisiin teoreettisiin perusteisiin ja viestintään. Perusopintoihin kuuluu myös kielten opiskelua. 

Ammattiopintojen tavoitteena on perehdyttää opiskelija yritysten myyntitehtävissä tarvittaviin teknistaloudellisiin kokonaisuuksiin ja sovelluksiin sekä tieteellisiin perusteisiin siten, että opiskelija valmistuttuaan kykenee itsenäisesti työskentelemään yrittäjänä tai yrityksen asiantuntija- ja johtotehtävissä esim. myynti- tai projektipäällikkönä sekä osallistumaan työyhteisön kehittämiseen.

Koska kyseessä on insinöörikoulutus, opiskelija suuntaa opintojaan valitsemalla opintojen toisen vuoden keväällä teollisuudenalan, jonka erityispiirteisiin teknisen myynnin osaamista sovelletaan. Teollisuudenalan valintana voi olla esim. konetekniikan eri osa-alueet (koneautomaatio, tuotantotekniikka, tuotekehitys, meritekniikka), energia ja ympäristötekniikka, ajoneuvo- ja kuljetustekniikka, informaatio-, tieto- ja viestintätekniikka, materiaali- ja prosessitekniikka, rakennustekniikka tai kiinteistöjohtaminen.

Tuotantotalouden myynti-insinöörit tulevat toimimaan kansainvälisissä työympäristöissä, joissa tarvitaan kansainvälisiä valmiuksia ja kulttuuriosaamista osana ammatillista asiantuntijuutta. Koulutuksen tavoitteena on, että valmistuttuaan opiskelija osaa toimia monikulttuurisen yhteiskunnan ja kansainvälistyvän työelämän edellyttämällä tavalla.

Jokainen myynti-insinööriopiskelija suorittaa osan opiskelusta ulkomailla. Suoritusvaihtoehdot ovat vaihto-opiskelu yhteistyökorkeakoulussa, kansainvälinen harjoittelu yrityksessä tai korkeakoulussa sekä opinnäytetyön tekeminen yrityksessä tai korkeakoulussa ulkomailla. Opiskelijan kansainvälisyysosaaminen vahvistuu myös kotimaassa järjestettävällä englanninkielisellä opetuksella.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Myynti-insinöörikoulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu


Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Myynti-insinöörikoulutus | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: