Sivuston käyttötapa: Mobiili

Myynti-insinöörikoulutus | momimuotototeutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Opintotukikelpoinen
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Turku
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Myynti-insinöörit

Myynti-insinöörikoulutus | momimuotototeutus

Myynti-insinööri ymmärtää yritystoiminnan kokonaisuuden tekniikan, talouden ja johtamisen näkökulmista. Turun ammattikorkeakoulun myynti-insinöörin opinnot tarjoavat osaamista yritysten väliseen myyntiin, asiakasanalytiikkaan, liiketoiminnan kehittämiseen ja johtamisen eri näkökulmiin. Lisäksi koulutus antaa valmiuksia yrittäjyyteen.

Opiskelijoista kasvaa aktiivisia, yritteliäitä, itsenäiseen ja tiimityöhön kykeneviä neuvottelutaitoisia ammattilaisia, jotka ovat haluttuja työntekijöitä alueen yritysten piirissä. Valmistuttuaan myynti-insinööri työskentelee yrityksen teknisen myynnin tehtävissä asiakkaiden tarpeita selvittäen ja niihin ratkaisuja etsien. Työskentely vaatii hyviä verkostoitumis- ja vuorovaikutustaitoja niin asiakaskuntaan kuin yrityksen sisälle.

Myynti-insinöörin monimuotokoulutus sopii aktiiviselle, uteliaalle, analyyttiselle ja ryhmätyötaitoiselle oppijalle. Se sopii erityisesti myyntitehtävistä kiinnostuneelle, jolla on halua ja kykyä perehtyä ja selvittää kokonaisuuksia pintaa syvemmältä niihin ratkaisua etsien ja laskien. Myynti-insinöörin työssä tarvitaan myös jonkin verran matemaattisluonnontieteellistä osaamista, joka hankitaan erityisesti opiskelun alkuvaiheessa. Myös ongelmanratkaisukyky, johdonmukaisuus, tarkkuus sekä täsmällisyys edesauttavat insinöörin tehtävissä menestymistä.

Tutkinnon sisältö ja toteutus

Opiskelijan tutkinto koostuu ydinopinnoista, vapaasti valittavista opinnoista, harjoittelusta ja opinnäytetyöstä. Monimuotokoulutuksessa on mahdollista opiskella joustavasti työn ohessa. Lähiopetus tapahtuu Turussa uudella hienolla Kupittaan kampuksella maanantai- ja keskiviikkoiltaisin. Opiskeluun kuuluu myös itsenäistä opiskelua. 

Opinnoissa korostuvat myyntitaidot, kuten myyntiprosessin hallinta, asiakkuuden hallinta, myynnin johtaminen ja neuvottelutaidot. Myynnin ohella opiskelija saa osaamista toimitusketjunhallintaan, projektityöskentelyyn, tuotantoon, hankintaan ja toiminnanohjausjärjestelmiin. 

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK), myynti-insinööri

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Myynti-insinöörikoulutus | momimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu


Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Myynti-insinöörikoulutus | momimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: