Musiikin koulutus | musiikkipedagogi | päivätoteutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Turku
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Video

Musiikin koulutus | musiikkipedagogi | päivätoteutus

Musiikin koulutus | päivätoteutus

Opiskele musiikkipedagogiksi

Musiikin koulutus valmistaa musiikkialan eri tehtäviin musiikkipedagogeja, jotka ovat aloite- ja yhteistyökykyisiä soiton-/ laulunopettajia tai musiikin perusteiden opettajia. Opinnot antavat myös valmiudet toimia erilaisissa muusikon tehtävissä, esimerkiksi orkesterimuusikkona, säestäjänä, kuorolaulajana tai solistina.

Musiikin koulutuksen sisältö

Monivuotinen musiikin opiskelu taiteen perusopetuksessa ja usein myös toisella asteella ovat perusta musiikin ammattikorkeakouluopintoihin. Pääinstrumenttivalinta tehdään useimmiten vuosia ennen korkeakouluopintojen aloittamista. Opiskelija valitsee viimeistään hakuvaiheessa soiton- tai laulunopettajan ja musiikin perusteiden opettajan välillä. Musiikin koulutuksen sisältyy pääaineen opintoja, yhteissoitto- ja lauluopintoja sekä pedagogisia opintoja.

Musiikin koulutuksessa opinnot järjestetään niin, että opiskelijalla olisi mahdollisimman paljon aikaa päivittäiseen työskentelyyn oman instrumenttinsa parissa. Säännöllisesti viikoittain etenevän opiskelun lisäksi osa opinnoista toteutuu erilaisissa produktioissa, jotka painottuvat intensiiviperiodeihin. Merkittävän lisän opintoihin tuovat lukuisat esiintymistilaisuudet

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Musiikkipedagogi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Musiikin koulutus | musiikkipedagogi | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Musiikin koulutus | musiikkipedagogi | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: