Media-alan koulutus | medianomi, mainonnan suunnittelu | päivätoteutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Turku
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Video

Media-alan koulutus | medianomi, mainonnan suunnittelu | päivätoteutus

Media-alan koulutus | mainonnan suunnittelu

Mainonnan suunnittelun opintojen teoriapohja luodaan markkinoinnin- ja markkinointiviestinnän opinnoissa, visuaalisen ilmaisun ja luovan kirjoittamisen opinnoissa sekä perehtymällä tavoitteellisen viestinnän ideoimiseen ja toteuttamiseen eri medioihin. Opit, kuinka luovan suunnittelun avulla tavoitetaan haluttu kohderyhmä niin perinteisillä kuin digitaalisilla ja sosiaalisilla medioilla.

Mainonnan suunnittelun opinnot

Mainonnan suunnittelun opinnoissa voit erikoistua AD:ksi (visuaalinen suunnittelija; kuvat, kuvittaminen, typografia, taittaminen, käyttöliittymät, mediatekniikat), copywriteriksi (tekstisuunnittelija; luova kirjoittaminen, asiakirjoittaminen, käsikirjoittaminen, tarinankerronta, konseptisuunnittelu) tai projektipäälliköksi (asiakasprojektin hallinta, budjetointi, tiimin vetäminen, markkinointiviestinnän konsultointi).

Käytännössä pääset opintojen aikana testaamaan suunnittelutaitojasi harjoittelujaksoilla alan yrityksissä, erilaisissa hankkeissa ja projekteissa sekä oppilaitoksen omassa mainostoimistossa Gurussa.

Medianomi työelämässä

Mainonnan suunnittelun erikoisalan suorittanut medianomi on asiantuntija, joka hallitsee mediailmaisun eri muotoja ja osaa tuottaa erilaisia sisältöjä verkko- sekä printtimediaan, televisioon, radioon tai mobiiliin. Hän voi työskennellä esimerkiksi AD:na, copywriterinä tai projektipäällikkönä markkinointiviestintäalan yrityksessä, yhteisössä tai itsenäisenä yrittäjänä.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Medianomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan koulutus | medianomi, mainonnan suunnittelu | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Media-alan koulutus | medianomi, mainonnan suunnittelu | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: