Sivuston käyttötapa: Mobiili

Media-alan koulutus | journalismi | päivätoteutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Turku
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Media-alan koulutus | journalismi | päivätoteutus

Media-alan koulutus | journalismi

Media-alan koulutus | journalismi

Opiskele medianomiksi

Journalismin erikoistumisalan koulutuksesta valmistut medianomiksi, joka hallitsee sähköisen median eri muodot ja osaat tuottaa erilaisia journalistisia sisältöjä muun muassa televisioon, radioon, mobiili- ja verkkojulkaisuihin.  Voit toimia myös tiedottajana tai viestintäammattilaisena yrityksessä, yhteisössä tai itsenäisenä yrittäjänä.

Media-alan koulutuksen sisältö

Media-alan opinnoissa saat perustiedot eri ilmaisumuodoista, media-alan toimintaympäristöstä ja lainsäädännöstä. Koulutuksessa opitaan kirjoittamaan sujuvaa journalistista tekstiä, toimittamaan radio-ohjelmia, tekemään videoita ja julkaisemaan näitä kaikkia internetissä sekä jakamaan journalistista sisältöä verkon eri kanavissa. Voit suunnata osaamistasi myös dokumentaarisuuteen, yhteisöviestintään tai valitsemaasi journalismin erikoisalaan oman kiinnostuksesi mukaan.

Medianomi työelämässä

Koulutus antaa työmarkkinoilla tarvittavat vankat perustaidot ja -tiedot journalismin erikoistumisalalta ja siten edellytykset ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen ja yrittäjyyteen. Medianomi voi työskennellä esimerkiksi toimittajana tai tiedottajana yrityksessä, yhteisössä tai yrittäjänä.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Medianomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan koulutus | journalismi | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

» Turun ammattikorkeakoulu somessa

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Media-alan koulutus | journalismi | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: