AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Konetekniikan koulutus | monimuotototeutus

Turun ammattikorkeakoulu, paikassa Turku
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Konetekniikan koulutus | monimuotototeutus

Konetekniikan koulutus | monimuotototeutus

Konetekniikan insinöörikoulutuksen tavoite on antaa sinulle vahva tekninen perusosaaminen, jota tarvitaan monissa työtehtävissä teknologiateollisuudessa. Opinnoissasi painottuvat itsenäinen ote ja monipuolisuus. Pääpaino on käytännönläheisessä opetuksessa, johon liittyvät monipuoliset laboratoriotyöt ja projektit nykyaikaisissa laboratorioissamme.

Valmistumisesi jälkeen tyypillisiä toimenkuvia sinulla on mm. asiantuntija-, suunnittelu-, kehitys-, tuotanto-, käyttö-, myynti-, koulutus-, laadunvarmistus-, tutkimus- ja johtotehtävät teknologiateollisuudessa. Valmistuttuasi omaat valmiudet myös oman yrityksen perustamiseen.

Opintojen sisältö

Konetekniikan insinöörikoulutus koostuu perus- ja ammattiopinnoista, vapaasti valittavista opinnoista, harjoittelusta ja opinnäytetyöstä. Opinnot on suunniteltu neljälle vuodelle, mutta jos opiskelijalla on aiempia tutkintoon soveltuvia opintoja ja taitoja tai valmius kovempaan työtahtiin, on nopeampikin eteneminen opinnoissa mahdollista.

Perusopinnoissa saat koneinsinöörin ammatissa tarvittavan matemaattis-luonnontieteellisen osaamisen, koneteknisen perusosaamisen sekä kieli-, talous- ja vuorovaikutustaidot. Ammattiopinnoissa perehdyt valitsemasi erikoistumisalan tekniikkaan ja toimintaympäristöön tarkemmin. Opinnäytetyö on projektiluontoinen kehitys- tai selvitystehtävä ja se sijoittuu useimmiten opintojen loppuvaiheeseen. Hyvin tehty opinnäytetyö on merkittävä reitti työllistymiseen.

Opiskelu monimuotoisesti

Monimuotokoulutuksessa opiskelet joustavasti myös työn ohessa. Opetus koostuu asiantuntijaluennoista, itsenäisestä etätyöskentelystä, ryhmätehtävistä ja verkko-opiskelusta. Opiskelu tapahtuu lähipäivinä, joita on 2-4 päivää kuukaudessa ja lähipäivät ovat pääsääntöisesti arkipäiviä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Turku
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Turun ammattikorkeakoulu
Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...

Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu