Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kone- ja meritekniikan koulutus | YAMK

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5 vuotta
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Turku
Ylemmät AMK-tutkinnot

Kone- ja meritekniikan koulutus | YAMK

Kone- ja meritekniikan koulutus | YAMK

Kone- ja meritekniikan koulutus | YAMK

Kone- ja meritekniikan Master-koulutus on suunnattu ensisijaisesti työelämässä toimiville insinööreille (AMK). Koulutus antaa mahdollisuuden kehittyä tuotantoautomaation, meritekniikan tai tuotesuunnittelun asiantuntijaksi, kehittäjäksi tai projektipäälliköksi. 

Kone- ja meritekniikan koulutus on osa Turun AMK:n Master Schoolia ja sen Professional Excellence -polun koulutustarjontaa. Koulutuksesta valmistut insinööri (ylempi AMK) -tutkintoon. Insinööri (ylempi AMK) -tutkinto on Master-tasoa eli ylempi korkeakoulututkinto, joka vastaa osaamistasoltaan yliopistossa suoritettavaa maisteri tai DI-tutkintoa ja antaa saman pätevyyden esimerkiksi julkiseen virkaan.

Koulutus on suunnattu työelämässä pätevöityneille insinööreille ja tekniikan alan asiantuntijoille. Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto kone-, meri- tai automaatiotekniikasta. Lisäksi edellytetään kolmen vuoden työkokemusta alalta.

Opintojen sisältö ja toteutus

Kone- ja meritekniikan Master-koulutuksessa keskitytään tulevaisuuden tuomiin haasteisiin tuotantoautomaatiossa, meritekniikassa ja tuotesuunnittelussa. Koulutuksen jälkeen opiskelija pystyy toimimaan itsenäisesti vaativissa kehittämis- ja asiantuntijatehtävissä, samalla kun arvioi omaa asiantuntijuuttaan. Koulutus antaa myös valmiudet soveltaa tutkimustietoa ja -menetelmiä uusissa ja muuttuvissa työelämän tilanteissa.

Opinnot koostuvat aiempaa osaamista laajentavista syventävistä ammattiopinnoista, vapaasti valittavista opinnoista sekä opinnäytetyöstä. Opinnäytetyö toteutetaan kehittämishankkeena, jossa on selkeä tutkimuksellinen ote ja tiivis kytkentä käytännön työhön. Opinnäytetyö suoritetaan useimmiten opiskelijan omassa organisaatiossa tehtävänä kehittämis- tai tutkimustyönä.

Insinöörit sijoittuvat ammattikorkeakoulusta valmistumisensa jälkeen työelämässä usein tehtäviin, joissa pääpaino on teknisessä osaamisessa, sen kehittämisessä ja soveltamisessa. Tässä koulutuksessa opiskelijoille pyritään tarjoamaan läpileikkaus teollisuuden uusimmista tuotantoteknologioista siten, että jokainen opiskelija pääsee mahdollisuuksien mukaan soveltamaan näitä tekniikoita omassa organisaatiossaan. Tämän jälkeen opiskelijoiden mahdollisuudet työllistyä alan yrityksiin kansallisesti ja kansainvälisesti kasvavat merkittävästi.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (ylempi AMK), kone- ja meritekniikka

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kone- ja meritekniikan koulutus | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu


Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi


Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kone- ja meritekniikan koulutus | YAMK täytä seuraavat tiedot: