Kätilökoulutus | päivätoteutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Turku
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Kätilökoulutus | päivätoteutus

Kätilökoulutus | päivätoteutus

Kätilö toimii asiantuntijana perhesuunnittelussa, raskaana olevan, synnyttävän ja synnyttäneen naisen, terveen vastasyntyneen ja perheen kätilötyössä sekä naistentautien hoitotehtävissä. Kätilökoulutuksessa opiskellaan seksuaali- ja lisääntymisterveyttä sekä naistentautien hoitotyötä. Kätilökoulutus perustuu sairaanhoitajakoulutukseen eli koulutus antaa valmiudet myös sairaanhoitajan työhön.

Kätilökoulutuksen sisältö

Kätilökoulutuksessa opiskelet hoitotyötä, seksuaali- ja lisääntymisterveyttä sekä naistentautien hoitotyötä. Kätilökoulutus perustuu sairaanhoitajakoulutukseen. Opinnot sisältävät luento-, verkko- ja simulaatio-opetusta sekä itsenäistä opiskelua. 

Harjoittelu on kiinteä osa opintoja. Suoritat osan harjoittelustasi ammattikorkeakoulun opetustiloissa luokka- ja simulaatioharjoituksissa, jolloin harjaannutat ja kehität perustaitojasi voidaksesi jatkaa opiskeluasi erilaisissa hoito- ja toimintaympäristöissä.

Kätilö työelämässä

Kätilö voi työskennellä perusterveydenhuollossa, erikoissairaanhoidossa julkisella ja yksityissektorilla tai itsenäisenä ammatinharjoittajana. Kätilö työskentelee sekä itsenäisesti että moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Kätilön ammatissa voi toimia vain tutkinnon suorittanut, laillistettu ammattihenkilö.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Kätilö (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kätilökoulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kätilökoulutus | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: