AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Fysioterapeuttikoulutus | päivätoteutus

Turun ammattikorkeakoulu, paikassa Turku
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Fysioterapeuttikoulutus | päivätoteutus

Fysioterapeuttikoulutus | päivätoteutus

Fysioterapeuttina työsi tavoitteena on ylläpitää ja edistää ihmisen liikkumista, toimintakykyä, toimijuutta ja hyvinvointia ottaen huomioon kulloinkin valitsevat ympäristöolosuhteet ja yhteiskunnallinen tilanne. Fysioterapiaprosessin mukaisesti osaat tutkia asiakkaasi asiakaslähtöisesti ja luotettavasti sekä tehdä oikeita johtopäätöksiä tutkimistuloksistasi. Osaat suunnitella ja toteuttaa fysioterapiaa yhteistyössä asiakkaan, hänen läheistensä ja muiden toimijoiden kanssa. 

Fysioterapeutin ammatissa voi toimia vain tutkinnon suorittanut, laillistettu ammattihenkilö. Tutkinnon suoritettuasi haet oikeuden harjoittaa ammattiasi Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvirasta.

Fysioterapeuttikoulutuksen sisältö

Fysioterapeuttikoulutuksessa opinnot rakentuvat työelämän odotuksille ja osaamistarpeille. Opinnot sisältävät perus- ja ammattiopintoja, vapaasti valittavia opintoja, harjoittelua sekä opinnäytetyön. Lähiopetuksen lisäksi opiskelet itsenäisesti esimerkiksi työskentelemällä verkossa, tekemällä oppimistehtäviä tai harjoittelemalla pienryhmissä käytännön taitoja.

Ydinosaamisen muodostavissa perus- ja ammattiopinnoissa perehdyt mm. ihmisen rakenteeseen ja toimintaan sekä fysioterapian menetelmiin tutkia ja vaikuttaa ihmisen terveyteen. Fysioterapian osaamisalueet yhdistyvät fysioterapiaprosessissa, missä toimimista harjoittelet ensin tapauskuvausten perusteella teoriassa ja käytännössä opiskeluryhmässäsi. Osaamisen kehittyessä pääset työelämän harjoitteluissa soveltamaan osaamistasi yhä haastavampiin asiakastilanteisiin.

Fysioterapeutti työelämässä

Valmistuttuasi fysioterapeutiksi osaat toimia asiantuntijana terveys-, sosiaali-, liikunta- ja kuntoutusjärjestelmissä. Voit toimia esimerkiksi terveyskeskuksessa, kuntoutuslaitoksessa fysioterapeuttina tai perustaa oman fysioterapia-alan yrityksen. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Turku
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Fysioterapeutti (AMK)

Turun ammattikorkeakoulu
Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...

Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu