AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Ensihoitajakoulutus | päivätoteutus

Turun ammattikorkeakoulu, paikassa Turku
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus

Ensihoitajakoulutus | päivätoteutus

Ensihoitajakoulutus | päivätoteutus

Ensihoitaja työskentelee itsenäisesti ensihoitotyön asiantuntijana hoitaessaan potilaita ja toteuttaessaan samalla lääkärin ohjeiden mukaista potilaalle määrättyä lääketieteellistä hoitoa. Ensihoitaja työskentelee osana ensihoitoketjua, tiiviissä yhteistyössä muun muassa hätäkeskuksen, pelastuslaitoksen ja poliisin kanssa. Ensihoitajakoulutus sisältää sairaanhoitajakoulutuksen.

Ensihoitajakoulutuksen sisältö

Ammattikorkeakouluopiskelussa korostuu vahva työelämäyhteys, mikä tarkoittaa työelämän toimintatapojen soveltamista jo opiskeluvaiheessa. Turun AMK:ssa opetus perustuu innovaatiopedagogiikkaan. Tämä tarkoittaa sitä, että opiskelet monipuolisesti eri menetelmin itsenäisesti, ryhmissä, projekteissa, harjoitustilanteissa ja käytännön työssä. 

Perinteinen opettajajohtoinen ja luentopainotteinen opetustyyli on ammattikorkeakouluopinnoissa huomattavasti vähäisempää kuin esimerkiksi lukiossa. Opinnot sisältävät paljon projektimuotoista oppimista, jossa keskeistä on ryhmä- ja verkkotyöskentely. Lisäksi opintoihin kuuluu simulaatio-opetusta, itsenäistä opiskelua ja harjoittelua.

Harjoittelu on kiinteä osa ensihoitajaopintoja. Suoritat osan harjoittelusta ammattikorkeakoulun tiloissa erilaisissa luokka- ja simulaatioharjoituksissa. Perustaidot opittuasi voit siirtyä harjoitteluun aidoissa hoitotilanteissa ja -tiloissa. 

Ensihoitaja työelämässä

Sosiaali- ja terveysalalla on hyvä työllisyystilanne. Ensihoitajana pääset toteuttamaan ja kehittämään hoitotyötä, joka on samanaikaisesti terveyttä edistävää ja ylläpitävää, sairauksia ehkäisevää ja parantavaa sekä kuntouttavaa. Ensihoitajana voit työskennellä terveyskeskuksissa, sairaaloissa ja muissa hoitolaitoksissa, ensihoitoyksiköissä, lääkäriasemilla, terveysalan järjestöissä sekä itsenäisenä yrittäjänä.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Lähiopetus
  • Turku
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Ensihoitaja (AMK)

Turun ammattikorkeakoulu
Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...

Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu