Bioanalyytikkokoulutus | päivätoteutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Turku
AMK-tutkinnot, päiväopinnot
Bioanalyytikkokoulutus | päivätoteutus

Bioanalyytikkokoulutus | päivätoteutus

Bioanalyytikkona toimit kliinisten tutkimusten ja laboratorioanalytiikan asiantuntijana. Bioanalyytikon ammatissa voi toimia vain tutkinnon suorittanut, laillistettu ammattihenkilö. Tutkinnon suorittaneet hakevat ammattioikeuksia Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvirasta.

Bioanalytiikan opinnot 

Opintosi koostuvat perusopinnoista, ammattiopinnoista, harjoitteluista, opinnäytetyöstä sekä monialaisista valinnaisista opinnoista. Opinnot sisältävät luento-, verkko- ja simulaatio-opetusta, taitopajoja, harjoittelua sekä itsenäistä opiskelua. 

Jokaiseen opintojaksoon sisältyy verkossa toteutuvaa oppimista. Osa opintojaksoista toteutuu kokonaan verkossa ja ne on mahdollista suorittaa kesäopintoina tai henkilökohtaisen oppimissuunnitelman mukaisesti.

Luonnontieteelliset ja biolääketieteelliset perusopinnot luovat ammatillisen ydinosaamisesi perustan. Ammattiopinnoissa rakennat tietoperustan, jolla turvaat korkeatasoisen ja laadukkaan ammatillisen toiminnan bioanalyytikon tai laboratoriohoitajan asiantuntijatehtävissäsi.

Harjoittelussa yhdistät teoreettisten ammattiopintojen tietoa omaan toimintaasi harjoitellessasi laboratoriovälineistön ja mittalaitteiden käyttöä, laboratoriotutkimusten laadukasta suorittamista, potilastutkimusten tekemistä, laboratoriotutkimuksiin kuuluvaa suositusten mukaista näytteenottoa sekä laboratorioprosessin kokonaisuuden hallintaa.

Bioanalyytikko työelämässä

Bioanalyytikon keskeisiä työtehtäviä ovat näytteenottotoiminta ja siihen liittyvä asiakaspalvelu, laboratorionäytteiden tutkiminen, laboratoriopalveluiden kehittäminen ja laadunhallinta. Lisäksi tehtäväalueeseesi kuuluu alan asiantuntijana ja konsulttina toimiminen sekä opetus- ja ohjaustehtävät. Bioanalyytikko työskentelee useimmiten terveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon laboratorioissa. Nykyään työtehtäviä löytyy myös lääketieteellisistä ja biotieteiden tutkimus- ja tuotantolaitoksista.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Kaikille hakijoille järjestetään sähköinen esivalintakoe ilman erillistä kutsua.

Tutkinto / todistus

Bioanalyytikko (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Bioanalyytikkokoulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Turun ammattikorkeakoulu

Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

 Näytä puhelinnumero
www.turkuamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Bioanalyytikkokoulutus | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: