Tradenomi (AMK) | Liiketalous | Myyntiosaaminen | monimuotototeutus

Tampereen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotototeutus
Tampere
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Tradenomi (AMK) | Liiketalous | Myyntiosaaminen | monimuotototeutus

B-to-B-myynnin asiantuntijaksi

Tähtää tulevaisuuteen – opiskele myyntityön osaajaksi ja kehittäjäksi.

Myyntiosaamisen tradenomina sinulla on ajantasainen perusosaaminen liiketalouden eri alueista. Kartutat erityisosaamista B-to-B myyntityössä sekä kansainvälisten toimintojen johtamisessa ja esimiestyössä. Osaat toimia monikulttuurisissa verkostoissa, työskentelet innovatiivisesti hyödyntäen digitaalisia toimintatapoja, osaat kehittää omaa sekä työyhteisösi osaamista.

Mahdollisia työtehtäviäsi ovat asiantuntijamyyjä, myyntitiimin esimies, myyntipäällikkö tai myyntijohtaja eri toimialoilla. Opintojen aikana saat vastauksen siihen, miten liiketoimintaa kehitetään digitaalisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Yritysprojektien, tapahtumien ja harjoittelun kautta luot omaa verkostoa yritysmaailmaan. Opiskelet yhdessä opiskelijatiimisi kanssa valmentajan tuella. Lähitapaamisia on kaksi päivää kuukaudessa (torstai, perjantai), lisäksi opiskelet verkossa ja itsenäisesti. Kansainvälisyys on osa opintojasi, ja voit tehdä harjoittelun ulkomailla tai lähteä vaihto-opiskelijaksi.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampere on Suomen suosituin opiskelu- ja asuinkaupunki. Kaupungin sijainti, hyvät kulkuyhteydet ja harrastusmahdollisuudet, tapahtumat sekä kohtuulliset elinkustannukset tekevät siitä vetovoimaisen. Joka kuudes kaupungin yli 240 000 asukkaasta on opiskelija – täällä on helppo solahtaa joukkoon. Moni sanoo, että Tampere on...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen ammattikorkeakoulu

Kuntokatu 3
33520 Tampere