Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tradenomi (AMK) | Liiketalouden tutkinto-ohjelma | monimuotototeutus | Virrat

Tampereen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Virrat
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Tradenomi (AMK) | Liiketalouden tutkinto-ohjelma | monimuotototeutus | Virrat

Digitaalisen liiketoiminnan osaajaksi Virroilla

Tradenomina ymmärrät liiketoimintaa kokonaisuutena ja osaat kehittää sekä työtäsi että itseäsi.

Tradenomi-opintojen aikana sinusta kehittyy monipuolinen ja yhteistyökykyinen liiketalouden osaaja. Omaan työhösi ja seutukuntaan liittyvät kehittämishankkeet tukevat oppimistasi. Valmistuttuasi sinulla on hyvät työelämätaidot, ja ymmärrät liiketoimintaa kokonaisuutena. Olet taitava tiimityöskentelijä, kehittämishenkinen ja tiedonhankintataitoinen moniosaaja. Perehdyt yrityksen liiketoiminnan perusteisiin, palveluliiketoimintaan sekä kansainvälisiin toimintoihin.

Hallitset alan tärkeimpien menetelmien käytön ja osaat toimia vuorovaikutustilanteissa tehokkaasti, myös kansainvälisissä ympäristöissä. Osaat kehittää kannattavaa liiketoimintaa. Hyödynnät tuloksellisesti erilaisia markkinointitoimenpiteitä sekä edistät yrityksen myyntiä, kansainvälistymistä ja kasvua. Monimuoto-opinnot koostuvat lähitapaamisista ja etäopiskelusta. Lähitapaamiset ovat noin kerran kuukaudessa (torstai–perjantai). Opiskelussa sinua tukee oma opiskelijatiimisi sekä valmentajasi.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (YAMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu on Suomen toiseksi suurin ammattikorkeakoulu, jossa on yli 10 000 opiskelijaa. Kärkiosaamisemme suuntautuu oppimisen edistämiseen, uusien teknologioiden hyödyntämiseen, ekologisiin innovaatioihin ja sosiokulttuurisiin haasteisiin. TAMKissa voit suorittaa AMK- tai ylemmän AMK-tutkinnon näillä koulutusaloilla: kasvatusalat humanistiset ja taidealat kauppa, hallinto...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen ammattikorkeakoulu

Kuntokatu 3
33520 Tampere