Sivuston käyttötapa: Mobiili

Restonomi (AMK) | Palveluliiketoiminta | monimuotototeutus

Tampereen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Monimuotokoulutus
Tampere
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Restonomi (AMK) | Palveluliiketoiminta | monimuotototeutus

Valmistut palveluliiketoiminnan osaajaksi ravintola-alalle tai ravitsemis- ja puhtauspalveluihin. Tutkinto-ohjelma tarjoaa monipuoliset valmiudet toimia alalla toteuttajana, suunnittelijana, kehittäjänä, markkinoijana tai esimiestehtävissä.

Opit tunnistamaan asiakaskäyttäytymistä ja tuottamaan palveluita, joissa on huomioitu hyvinvointi, terveys, turvallisuus, estetiikka ja vieraanvaraisuus sekä palveluliiketoiminnan taloudellinen kannattavuus.

Valmistuttuasi ymmärrät alan teoriat, keskeiset käsitteet, menetelmät sekä periaatteet ja osaat arvioida niitä kriittisesti. Kykenet johtamaan ja kehittämään oman alasi työyhteisöjä. Pystyt myös työskentelemään itsenäisesti alan asiantuntijatehtävissä tai yrittäjänä. 

Restonomina osaat viestiä sekä suullisesti että kirjallisesti myös alan ulkopuolisille yleisöille. Hallitset kansainvälisen viestinnän ja vuorovaikutuksen toisella kotimaisella ja vähintään yhdellä vieraalla kielellä.

Opiskelijoille luodaan oppimisympäristö, jossa on mahdollista hankkia yksilölliset ammatilliset valmiudet esimies- ja asiantuntijatehtäviin.

Ensimmäisen vuoden jälkeen osaat toteuttaa kansainvälistä ruokakulttuuria sekä ruoka- ja puhtauspalveluja vieraanvaraisesti ja tuloksellisesti. Tarkastelet ammattimaisesti toimialan kehittämistarpeita.

Toisen vuoden jälkeen osaat ottaa vastuuta työyhteisön menestymiseen vaikuttavista inhimillisistä, taloudellisista ja toiminnallisista tekijöistä. Osaat kehittää kansainvälisen ruokakulttuurin sekä ruoka- ja/tai puhtauspalvelujen työkäytänteitä.

Kolmannen ja neljännen vuoden jälkeen osaat johtaa ja kehittää kansainvälistä ruokakulttuuria sekä ruoka- ja/tai puhtauspalveluja moniammatillisuutta ja uutta teknologiaa hyödyntäen.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Restonomi (AMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ammattikorkeakouluista. Monialaisuus ja monimuotoisuus ovat TAMKin ominaispiirteitä. Koulutuksessa ja kehittämishankkeissa eri alojen osaamisia yhdistellään luovasti ja rohkeasti. TAMK keskittyy toiminnoissaan hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Katso vastaavia oppilaitoksia Lataa...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen ammattikorkeakoulu

Kuntokatu 3
33520 Tampere

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: