Metsätalousinsinööri (AMK) | Metsätalouden tutkinto-ohjelma | päivätoteutus

Tampereen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Tampere
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Metsätalousinsinööri (AMK) | Metsätalouden tutkinto-ohjelma | päivätoteutus

Metsätalouden tutkinto-ohjelmassa perehdyt metsään monipuolisesti. Tutustut metsään niin luontaisena ekosysteeminä kuin hyödynnettävänä luonnonvarana. Opit mittaamaan ja arvioimaan puustotietoja sekä suunnittelemaan ja toteuttamaan metsänhoitoa ja puunhankintaa. Luentojen ja pienryhmäkeskustelujen lisäksi oppia tarjoavat maastoharjoitukset ja -retkeilyt sekä itsenäinen tiedonhankinta.

Metsätalouden tutkinto-ohjelmasta valmistut alan asiantuntija- ja esimiestehtäviin. Vankan metsäosaamisen lisäksi sinulta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, yritystalouden tuntemusta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Metsätalousinsinöörinä suunnittelet ja toteutat metsänhoitoa, keräät ja hyödynnät metsävaratietoa tai toimit esimerkiksi puun ostajana. Neuvot myös metsänomistajia tai voit toimia puunkorjuun ja puutavarakuljetusten järjestelyissä. Työpaikkoja on esimerkiksi metsäteollisuudessa, metsänhoitoyhdistyksissä, Suomen metsäkeskuksessa sekä Metsähallituksessa.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Metsätalousinsinööri (AMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampere on Suomen suosituin opiskelu- ja asuinkaupunki. Kaupungin sijainti, hyvät kulkuyhteydet ja harrastusmahdollisuudet, tapahtumat sekä kohtuulliset elinkustannukset tekevät siitä vetovoimaisen. Joka kuudes kaupungin yli 240 000 asukkaasta on opiskelija – täällä on helppo solahtaa joukkoon. Moni sanoo, että Tampere on...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen ammattikorkeakoulu

Kuntokatu 3
33520 Tampere