Restonomi (AMK) | ruokaketjun kehittäminen | YAMK
SeAMKin Ruokaketjun kehittäminen, Restonomi (ylempi AMK) -koulutus tukee monipuolisesti johtamis- ja kehittämistehtävissä tarvittavaa osaamista. Opiskelija hankkii osaamista ruokapalveluyrityksen toimintaympäristöstä, johtamisesta ja ravitsemuksesta. Opinnoissa perehdytään tutkimus- ja kehittämismenetelmiin, ruokaketjun toimintaympäristön muutostekijöihin ja riskeihin, ravitsemukseen, ruokatuotantoprosessin kehittämiseen, esimiestyöhön, strategiseen johtamiseen sekä viestintään ja markkinointiin.
Opiskelijat opiskelevat osan opinnoista yhdessä agrologi- ja bio- ja elintarvikeinsinööritaustaisten opiskelijoiden kanssa, jolloin muodostuu monialainen näkemys ruokaketjusta. Opinnäytetyöllä ja vapaasti valittavilla opinnoilla opiskelija voi suunnata osaamistaan haluamalleen alueelle. Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna, jossa lähiopetusta on pääsääntöisesti 2-4 viikon välein loppuviikosta 2 päivää kerralla. Lähipäivien välillä on erilaisia opiskeluun liittyviä tehtäviä.
Lähde: Opintopolku
Seuraavat toteutukset
Hakeminen
Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.
Tutkinto / todistus
Restonomi (ylempi AMK)
Seinäjoen ammattikorkeakoulussa kuulut yhteensä 5000 seamkilaisen joukkoon. SeAMKissa on vahva yhteisöllisyys ja me-henki. Vuorovaikutus opiskelijoiden ja henkilökunnan kesken on helppoa. Meillä on tekemisen meininki! Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK) on kolmatta kertaa Suomen paras ammattikorkeakoulu valtakunnallisen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyn (AVOP) vuoden 2022 tuloksissa. Tämä todentaa hyvin...
Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä