Insinööri | teknologiaosaamisen johtaminen | YAMK

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5–2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotototeutus
Seinäjoki
Ylemmät AMK-tutkinnot

Insinööri | teknologiaosaamisen johtaminen | YAMK

Oletko kehittäjätyyppi? Haluatko esimieheksi? Teknologiaosaamisen johtamisen ylempi AMK-tutkinto suoritettuna sinulla on käsissäsi mahdollisuus lähteä toteuttamaan unelmaasi edetä esimies- ja johtotehtäviin yrityksessä tai organisaatiossa.

SeAMKin insinööriopinnoissasi keskiössä olevat työelämän kehittäminen ja ammatillisen osaamisen syventäminen luovat sinulle uusia vahvuuksia työntekijänä. Pääset omaksumaan tietoa esimerkiksi projektien, strategian, talouden sekä tuotekehityksen johtamisesta.

Opintojen sisältö

Teknologiaosaamisen johtamisen opinnoissa keskeinen sisältö kohdentuu johtamisen eri muotoihin. Koulutuksen tavoitteena on laajentaa ja syventää valmiuksia johtaa ja kehittää asiantuntijaorganisaatiota sekä luoda valmiuksia työelämän vaativiin kehittämishankkeisiin.

Koulutus kestää 1,5 – 2 vuotta ja on laajuudeltaan 60 opintopistettä. Opinnot koostuvat syventävistä ammattiopinnoista (25 op), vapaasti valittavista opinnoista (5 op) ja opinnäytetyöstä (30 op). Opinnäytetyön tavoitteena on ratkaista työpaikan ajankohtainen haaste tai ongelma. Sen avulla kehität työpaikkaasi itse laatimasi aiheen kautta. Opinnäytetyö tehdään ensisijaisesti omalle organisaatiolle, ja aiheen etsiminen aloitetaan heti opintojen alussa.

Teknologian johtamisen insinöörikoulutuksen kehittäjinä on ollut alueen teknologiateollisuusyrityksiä ja Teknologiateollisuus ry.

Opintojen toteutus

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto SeAMKissa tuottaa sinulle saman kelpoisuuden kuin yliopistojen maisterin ja diplomi-insinöörin tutkinto. Opiskelusi ja työsi liittyvät yhteen mahdollisimman saumattomasti niin aikataulujen kuin opiskelujen sisällön suhteen. Monet eri yhteistyöyrityksemme teollisuudesta ja eri korkeakouluorganisaatiot ovat olleet kanssamme suunnittelemassa ja myös toteuttamassa teknologiaosaamisen johtamisen koulutusta.

Lähiopetusta sinulla on perjantaisin ja lauantaisin keskimäärin 1 – 2 kertaa kuukaudessa syyskuusta kesäkuuhun. Lähiopetus koostuu pääosin luennoista ja seminaareista. Pääosa opetuksesta tapahtuu suomeksi, mutta osa opetuksesta voidaan toteuttaa englannin kielellä. Ohjelmaan voidaan sisällyttää myös omakustanteinen yritysvierailu EU:n alueella.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Insinööri | teknologiaosaamisen johtaminen | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

Opiskelijat ovat keskiössä SeAMKissa. Jos haluat mukaan 5000 opiskelijan ja henkilöstön edustajan – seamkilaisten – joukkoon, tutustu koulutustarjontaamme ja hakuohjeisiin. SeAMK oli vuoden 2022 valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyssä (AVOP) Suomen paras ammattikorkeakoulu. Upea kampus luo hyvät puitteet opiskelulle. Monet opiskelijamme...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Insinööri | teknologiaosaamisen johtaminen | YAMK täytä seuraavat tiedot: