Insinööri (AMK) | ruokaketjun kehittäminen | YAMK
SeAMKin Ruokaketjun kehittäminen, Insinööri (ylempi AMK) -koulutus tukee monipuolisesti johtamis- ja kehittämistehtävissä tarvittavaa osaamista. Opiskelija hankkii osaamista elintarvikeyritysten toimintaympäristöstä, strategisesta johtamisesta, prosessien kehittämisestä sekä ravitsemuksesta. Opiskelijat opiskelevat osan opinnoista yhdessä agrologi- ja restonomitaustaisten opiskelijoiden kanssa, jolloin muodostuu monialainen näkemys ruokaketjusta.
Opinnäytetyöllä ja vapaasti valittavilla opinnoilla opiskelija voi suunnata osaamistaan haluamalleen alueelle. Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna, jossa lähiopetusta on pääsääntöisesti noin kerran kuussa 1-2 päivää kerralla loppuviikosta. Lähipäivien välillä on erilaisia opiskeluun liittyviä tehtäviä.
Lähde: Opintopolku
Seuraavat toteutukset
Hakeminen
Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.
Tutkinto / todistus
Insinööri (ylempi AMK)
Seinäjoen ammattikorkeakoulussa kuulut yhteensä 5000 seamkilaisen joukkoon. SeAMKissa on vahva yhteisöllisyys ja me-henki. Vuorovaikutus opiskelijoiden ja henkilökunnan kesken on helppoa. Meillä on tekemisen meininki! Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK) on kolmatta kertaa Suomen paras ammattikorkeakoulu valtakunnallisen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyn (AVOP) vuoden 2022 tuloksissa. Tämä todentaa hyvin...
Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä