Bachelor Degree Programme in Engineering | Automation Engineering | full-time studies

Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Summary
4 years
English
Opintotukikelpoinen
Syksy
Application deadline: Joint Application (January)
   
Lähiopetus
Seinäjoki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot
Automation Engineering

Bachelor Degree Programme in Engineering | Automation Engineering | full-time studies

Kiinnostaako kansainvälinen ura automaatiotekniikan saralla? Seinäjoen ammattikorkeakoulu on oikea paikka sinulle.

SeAMK tarjoaa kansainvälisen ja innovatiivisen oppimisympäristön sekä mahdollisuuksia vaihto-opintoihin ja kaksoistutkintoon. SeAMKin opiskelijoilla on yksi Suomen korkeimmista työllistymisasteista ja koulutuksemme on tiiviissä yhteistyössä alueen teollisuuden kanssa. Korkeakoulussamme on erittäin modernit laboratoriotilat ja oppimisympäristömme on AVOP-opiskelijakyselyssä arvioitu Suomen parhaiksi.

Automation Engineering -opinnot

Englanninkielinen Automation Engineering -koulutus on suunniteltu teollisuuden tulevaisuuden tarpeet huomioiden. Automaatiotekniikan lisäksi ohjelma sisältää kattavasti myös tietotekniikan ja ohjelmistosuunnittelun opintoja. SeAMK on tunnettu vahvuusalastaan “Teollinen internet ja digitaalinen valmistus” ja tämä osaaminen näkyy myös koulutuksen sisällössä.

Opinnot alkavat kaikille SeAMKin opiskelijoille suunnatuista opinnoista koskien kansainvälistymistä ja viestintää, yrittäjyyttä ja tutkimustaitoja. Tekniikan alan yhteisissä opinnoissa syvennämme taitojasi luonnontieteissä ja kielissä, minkä jälkeen ammattiopinnot vievät sinut automaatio- ja tietotekniikan saloihin. Opintojen edetessä voit syventää osaamistasi muun muassa tietotekniikan, liiketalouden ja teollisen internetin osalta. Opintojen aikana toteutat myös kaksi harjoittelua ja opinnäytetyön, jotka ammattikorkeakoulussamme hyvin tyypillisesti tehdään alueen teollisuusyrityksissä.

Hakeminen

You can apply either by Joint Application at Studyinfo.fi or SeAMK Direct Application with online entrance examinations.

Tutkinto / todistus

Bachelor of Engineering, Automation Engineering

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Bachelor Degree Programme in Engineering | Automation Engineering | full-time studies? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Paras korkeakoulu opiskelijalle

Opiskelijat ovat keskiössä SeAMKissa. Jos haluat mukaan 5000 opiskelijan ja henkilöstön edustajan – seamkilaisten – joukkoon, tutustu koulutustarjontaamme ja hakuohjeisiin. SeAMK oli vuoden 2022 valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyssä (AVOP) Suomen paras ammattikorkeakoulu. Upea kampus luo hyvät puitteet opiskelulle. Monet opiskelijamme...


Lue lisää oppilaitoksesta Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Kampusranta 11
60101 Seinäjoki

 Näytä puhelinnumero
www.seamk.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Bachelor Degree Programme in Engineering | Automation Engineering | full-time studies täytä seuraavat tiedot: