Tradenomi (YAMK) | InnoTech-liiketoiminta

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1,5–3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Kysy lisätietoja
Viimeinen hakuaika: Seuraava hakuaika ei vielä tiedossa
   
Monimuotototeutus
Kuopio
Ylemmät AMK-tutkinnot
Tradenomi | InnoTech-liiketoiminta | YAMK

Tradenomi (YAMK) | InnoTech-liiketoiminta

InnoTech-liiketoiminnan (YAMK) -tutkinto-ohjelmassa syvennyt liiketoimintamahdollisuuksien kehittämiseen innovaatioprosessiopintojen avulla. Keskeisiä teemoja ovat asiakastarpeen tunnistaminen, asiakasymmärrys ja myyntitaidot. Lisäksi opiskelet tuotteen tai palvelun konseptointia ja suunnittelua sekä tuotteen liiketoimintapotentiaalin arviointia.

Innovaatioprosessiopintojen lisäksi voit valita myös muita henkilökohtaista osaamisprofiiliasi täydentäviä ja innovaatioprosessia tukevia opintoja. Voit kehittää osaamistasi muun muassa työhyvinvointiin, strategiseen ajatteluun ja esimiestoimintaan liittyen.

Koulutus toteutetaan monialaisesti liiketalouden, tekniikan ja muotoilun alojen kanssa, ja ensimmäisen vuoden opiskelu tapahtuu pääasiassa monialaisissa tiimeissä. Verkostoituminen sekä asiantuntijuuden vaihto ovat koulutuksessa tärkeässä osassa.

Opintojen rakenne ja sisältö

Opinnot toteutetaan monimuoto-opiskeluna.

Opinnot koostuvat verkkoympäristössä opiskelusta, itsenäisestä opiskelusta, käytännön työstä, lähiopetuksesta ja oppimistehtävistä. Opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa opintoja työn ohessa ja kytkeä oppimistehtäviä ja opinnäytetyö oman työpaikkansa kehittämiseen.

Tutkinnon laajuus on 90 opintopistettä. Opiskeluaika on 1,5-3 vuotta.

Rakenne:

  • syventävät alakohtaiset opinnot 30 op (koostuu pakollisista ja valinnaisista alakohtaisista ammatillisista opinnoista)
  • monialaiset valinnaiset opinnot (30 op). voit valita omaa osaamisprofiiliasi kehittäviä opintoja savonian monialaisista opinnoista sekä sisällyttää opintoihin tutkintovastaavan hyväksymiä muiden korkeakoulujen yamk-tasoisia opintoja. savonian monialaiset opinnot liittyvät toiminnan kehittämiseen ja johtamiseen, tutkimus- ja kehittämistoimintaan sekä asiantuntijaorganisaation johtamiseen.
  • opinnäytetyö 30 op

Hakeminen

Koulutus on suunnattu Tradenomin (AMK), Kauppatieteiden kandidaatin tai Restonomin (AMK) -tutkinnon suorittaneille. Hakukelpoisuuden antaa myös muu korkeakoulututkinto tai vanhamuotoinen opistoasteen tutkinto tai ammatillisen korkea-asteen tutkinto. Opistoasteen tutkintoja ei pääsääntöisesti ole enää voinut suorittaa 2000-luvulla. Esimerkiksi lähihoitajan, merkantin ja mekaanikon tutkinnot eivät ole opistoasteen tutkintoja.

Tutkinnon lisäksi hakijalla tulee olla vähintään kaksi vuotta (24 kk) liiketalouden alan työkokemusta tutkinnon suorittamisen jälkeiseltä ajalta.

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Tradenomi (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tradenomi (YAMK) | InnoTech-liiketoiminta? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Koulutusalat

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Kampuksia on kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli 7000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, mikä mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden. Savoniassa voit opiskella yli 30 eri ammattikorkeakoulututkintoa. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.savonia.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Tradenomi (YAMK) | InnoTech-liiketoiminta täytä seuraavat tiedot: