AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Tradenomi (AMK) | Wellness-liiketoiminta | päivätoteutus

Savonia-ammattikorkeakoulu, paikassa Kuopio
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Tradenomi (AMK) | Wellness-liiketoiminta | päivätoteutus

Wellness-liiketoiminnan tradenomina olet osaava ja erottuva liiketalouden ja hyvinvoinnin ammattilainen. Savonia-ammattikorkeakoulun tutkinto-ohjelma on ainutlaatuinen koko Suomessa! 

Hyvinvointiin liittyvä liiketoiminta on kasvanut nopeasti, sillä ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi kiinnostaa jatkuvasti enemmän. Siksi alan liiketoimintaosaajista on kova kysyntä.  

Wellness-ala tarjoaa uramahdollisuuksia esimerkiksi palvelualan yrityksissä, hyvinvointiteknologian tehtävien parissa sekä julkisen sektorin asiantuntijatehtävissä. Lähivuosina Wellness-alalle syntyy tuhansia uusia työpaikkoja. Alalla on myös erittäin hyvät yrittäjyysmahdollisuudet. 

Tradenomiopinnoista saat erinomaiset valmiudet Wellness-liiketoiminnan ja toimintatapojen kehittämiseen muuttuvissa toimintaympäristöissä. Valmistuttuasi työskentelet tuloksellisesti ja vastuullisesti – sekä osana tiimiä että itsenäisesti. 

Koulutuksen sisältö

Savonia-ammattikorkeakoulun Wellness-liiketoiminnan tradenomikoulutus tarjoaa sinulle tietotaidon liiketalouden ja hyvinvointiosaamisen aloilta. 

Ensimmäisen vuoden opinnoissa perehdyt kokonaisvaltaisesti hyvinvointi- eli Wellness-alaan, liiketaloudelliseen ajatteluun ja yritystoimintaan. Opinnot suoritetaan osittain virtuaalisissa oppiyritysympäristöissä. 

Toisesta vuodesta lähtien syvennät liiketoimintaosaamistasi Wellness-näkökulmasta. Opinnoissa tehdään käytännönläheisiä projektiopintoja yhteistyössä alan yritysten kanssa.  

Opintoihin sisältyy viiden kuukauden mittainen harjoittelu, jolla on merkittävä rooli asiantuntijaksi kehittymisessä. Harjoittelun tai osan opintoja voi suorittaa myös ulkomailla. 

Wellness-tradenomin tutkintoon sisältyy laaja valinnaisten opintojen osuus. Voit syventää osaamistasi esimerkiksi juridiikassa, IT-taidoissa tai henkilöstötoiminnoissa.  Valinnaisissa yrittäjyysopinnoissa voit kehittää omaa yritysideaasi ja vahvistaa yrittäjävalmiuksiasi. Myös runsas kieliopintojen tarjonta on käytettävissäsi. 

Uramahdollisuudet

Wellness-tradenomilla on paitsi vahva liiketoiminnan osaaminen myös laaja Wellness-osaaminen. Tämä erottaa Wellness-tradenomit muista tradenomeista.  

Wellness-tradenomi voi työllistyä laajasti hyvinvoinnin, hyvinvointiteknologian, liiketalouden ja palvelualojen kentälle. Myös yrittäjyys on yksi varteenotettava uramahdollisuus. 

Mahdollisia tehtävänimikkeitä on esimerkiksi: asiakasvastaava, asiakaspalvelupäällikkö, työhyvinvointipäällikkö, HR-päällikkö, markkinointipäällikkö, myyntipäällikkö, liikuntakeskusvastaava, yrittäjä. 

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Kuopio
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Savonia-ammattikorkeakoulu
Microkatu 1
70201 Kuopio

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme vahvoja osaajia kuudella eri koulutusalalla. Joustava koulutustapamme mahdollistaa opiskelun myös työn ohella. Lisäksi tarjoamme työssä olevalle henkilöstölle mahdollisuuden osaamisen uudistamiseen.  Kampuksia on kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu