Sosiaali- ja terveysala (YAMK) | hyvinvointikoordinaattori

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2,5-3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotototeutus
Kuopio
Ylemmät AMK-tutkinnot
Sosiaali- ja terveysalan (YAMK) | hyvinvointikoordinaattori

Sosiaali- ja terveysala (YAMK) | hyvinvointikoordinaattori

Hyvinvointikoordinaattorin ylemmässä ammattikorkeakoulututkinnossa saat laaja-alaisen osaamisen hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä eri väestöryhmät huomioiden. 

Savonian YAMK-koulutus antaa sinulle valmiuden kehittää ja koordinoida kuntalaisten tai organisaation asiakkaiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämistä. Saat varmuutta kehittää hyvinvointia strategisesta näkökulmasta tutkittuun tietoon perustuen. 

Koulutus toteutetaan monimuotototeutuksena, ja opiskelu onnistuu joustavasti työn ohella. 

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina, jotka suoritetaan pääosin verkossa. Lähipäiviä on korkeintaan kaksi päivää kuukaudessa. Lähiopetusjaksot järjestetään pääsääntöisesti torstaisin ja perjantaisin. 

Opintojen alussa valitset asiantuntijuusopinnoista alakohtaisia opintoja 30 op ja valinnaisia opintoja 30 op. henkilökohtaiseen opinto- ja urasuunnitelmaasi.  Koulutuksen vastuuopettaja yhdessä Savonian muun henkilöstön kanssa ohjaa ja tukee henkilökohtaisten tavoitteittesi määrittelemisessä ja saavuttamisessa. 

Alakohtaisia opintoja ovat:

  • hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen edellytykset ja vaikuttavuus 5 op
  • strateginen terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen 5 op
  • hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen menetelmät 10 op
  • monialainen kehittäminen ja verkostotyö 5 op
  • digitaaliset ratkaisut hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä 5 op

Uramahdollisuudet

Ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot on suunnattu jo työelämässä toimiville korkeakoulututkinnon suorittaneille. YAMK-tutkinto laajentaa ja syventää osaamistasi sekä antaa tarvittavat teoreettiset tiedot alan vaativissa asiantuntija- ja johtamistehtävissä toimimiseen.

YAMK-tutkinto antaa saman kelpoisuuden julkiseen virkaan kuin yliopistoissa ja muissa tiedekorkeakouluissa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto. Ylempi AMK-tutkinto on väylä vastuullisempiin ja vaativimpiin tehtäviin.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan korkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Koulutus on suunnattu sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkinnon (bioanalyytikko, ensihoitaja, fysioterapeutti, kätilö, röntgenhoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi, suuhygienisti, terveydenhoitaja) suorittaneille. Hakukelpoisuuden antaa myös muu korkeakoulututkinto tai vanhamuotoinen opistoasteen tutkinto tai ammatillisen korkea-asteen tutkinto. Opistoasteen tutkintoja ei pääsääntöisesti ole enää voinut suorittaa 2000-luvulla. Esimerkiksi lähihoitajan, merkantin ja mekaanikon tutkinnot eivät ole opistoasteen tutkintoja.

Tutkinnon lisäksi hakijalla täytyy olla vähintään kaksi vuotta (24 kk) sosiaali- ja terveysalan työkokemusta tutkinnon suorittamisen jälkeiseltä ajalta.

Työkokemus

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan ylempi ammattikorkeakoulututkinto, hyvinvointikoordinaattori

Bioanalyytikko (ylempi AMK), Ensihoitaja (ylempi AMK), Fysioterapeutti (ylempi AMK), Kätilö (ylempi AMK), Röntgenhoitaja (ylempi AMK), Suuhygienisti (ylempi AMK), Terveydenhoitaja (ylempi AMK), Sairaanhoitaja (ylempi AMK), Sosionomi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysala (YAMK) | hyvinvointikoordinaattori? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Koulutusalat

Savonia on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Kampuksia on kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli 7000 opiskelijan lisäksi aktiivisesti ympäröivää elinkeinoelämää, mikä mahdollistaa sekä opetuksen että oppimisen työelämäläheisyyden. Savoniassa voit opiskella yli 30 eri ammattikorkeakoulututkintoa. Voit...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
www.savonia.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sosiaali- ja terveysala (YAMK) | hyvinvointikoordinaattori täytä seuraavat tiedot: