Sivuston käyttötapa: Mobiili

Restonomikoulutus | Wellness-palveluliiketoiminnan johtaminen | YAMK

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Monimuotokoulutus
Kuopio
Ylemmät AMK-tutkinnot

Restonomikoulutus | Wellness-palveluliiketoiminnan johtaminen | YAMK

Restonomikoulutus | Wellness-palveluliiketoiminnan johtaminen | YAMK

Wellness-palveluliiketoiminnan monipuolisella osaamisella on kysyntää työmarkkinoilla. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi sekä siihen liittyvät palvelut ja tuotteet kiinnostavat jatkuvasti enemmän laajasti eri toimialoilla. Restonomin ylempi amk-tutkinto antaa sinulle laaja-alaisen palveluliiketoiminnan osaamisen, jota voit hyödyntää liiketoiminnan ja palvelukonseptien kehittämisessä. Opinnot antavat sinulle uusia valmiuksia ja osaamista kehittää hyvinvoinnin johtamista erilaisissa toimintaympäristöissä. Koulutuksen keskiössä on wellness – palveluliiketoiminnan sekä kestävän työhyvinvoinnin kehittäminen ja johtaminen.  Koulutuksen läpileikkaavina teemoina ovat hyvinvointiteknologia sekä digitalisaatio. Saat myös innovatiivisia työvälineitä matkailu- ja ravitsemispalvelujen sekä asiakkuuksien ja myynnin johtamiseen. Opintojen aikana perehdyt alaa koskevan tutkitun tiedon hankkimiseen, luovaan käsittelyyn ja soveltamiseen omassa työssäsi ja sen kehittämisessä. 

Koulutuksen jälkeen sinulla on taito ymmärtää strategisen ajattelun merkitys liiketoiminnan uudistumisen voimavarana. Osaat soveltaa strategisen johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisen työvälineitä johtamistyössä. Opinnot kytkeytyvät oman työn ja organisaation kehittämiseen.

Hakeminen

Koulutukseen voivat hakea Restonomi (AMK) –tutkinnon tai muu soveltuva korkeakoulututkinnon, esimerkiksi Tradenomi (AMK) –tutkinnon suorittaneet. Tutkinnon lisäksi hakijalla täytyy olla korkeakoulututkinnon jälkeen hankittu vähintään kolmen vuoden (36 kk) työkokemus matkailu- ja ravitsemisalalta tai muulta palveluliiketoiminnan alalta.

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Restonomi (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Restonomikoulutus | Wellness-palveluliiketoiminnan johtaminen | YAMK? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista! Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella tutkintoon päiväopiskeluna tai työn ohessa (ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja erikoistumisopinnot) sekä joustavasti avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskelu on työelämälähtöistä ja soveltavaa, teoriaa ja käytäntöä. Savonia-ammattikorkeakoulu on saanut tunnustusta erityisesti opetuksen ja opetusmenetelmien...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
portal.savonia.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Restonomikoulutus | Wellness-palveluliiketoiminnan johtaminen | YAMK täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: