Sivuston käyttötapa: Mobiili

Restonomikoulutus | matkailu- ja palveluliiketoiminta | päivätoteutus

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Kuopio
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Restonomikoulutus | matkailu- ja palveluliiketoiminta | päivätoteutus

Restonomikoulutus

Restonomikoulutus

Matkailu- ja ravitsemisalan moniosaajille on kysyntää. Se on maailman nopeimmin kasvava toimiala, joka työllistää myös tulevaisuudessa. Ala tarjoaa sinulle erittäin mielenkiintoisia ja monipuolisia uramahdollisuuksia sekä kotimaisissa että kansainvälisissä ympäristöissä.

Savoniasta valmistuneet restonomit työllistyvät erinomaisesti. Restonomikoulutuksessa ajattelutapasi kehittyy asiakaslähtöiseksi, myyntihenkiseksi sekä tulostavoitteelliseksi. Opit johtamaan ja kehittämään menestyviä ja kannattavia palveluja.

Restonomikoulutuksen myötä pystyt toimimaan innostavana ja kannustava esimiehenä. Opintojesi aikana pääset hiomaan tiimityötaitojasi oman ja muiden alojen opiskelijoiden sekä työelämän kanssa. Savonian restonomikoulutus valmentaa sinut alan ammattilaiseksi hyvin käytännönläheisissä opinnoissa.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

Ensimmäisenä opintovuotena tulet keskittymään matkailu- ja ravitsemisalan perustietoihin ja -taitoihin, liiketoimintaosaamisen perustietoihin sekä viestintä- ja vuorovaikutustaitoihin.

Toisena ja kolmantena opintovuotena syvennetään ammatillista osaamistasi ja painotetaan operatiivista toimintaa ja johtamista sekä asiantuntijuutta. Vieraiden kielten opintojen tarjonta on monipuolista ja voit valita niitä osaksi valinnaisia opintoja.

Tärkeä osa opintojasi on harjoittelu jonka voit tehdä myös ulkomailla, sillä Savonian restonomikoulutuksella on harjoitteluun liittyen monia ulkomaisia yhteistyökumppaneita.

Restonomi työelämässä

Savoniasta valmistuneet restonomit ovat työllistyneet hyvin koulutusta vastaaviin tehtäviin. Restonomin tutkinto antaa sinulle valmiudet työskennellä monipuolisesti matkailu- ja ravitsemisalan esimies- ja asiantuntijatehtävissä Suomessa ja ulkomailla.

Restonomeja työskentelee myös lento- sekä laivaliikenteen tehtävissä. Restonomiopinnot antavat sinulle hyvä pohjan myös yrittäjänä toimimiseen.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Restonomi (AMK)

Jatko-opinnot

Restonomi (AMK) tutkintonimike tuottaa jatko-opintokelpoisuuden ylempään ammattikorkeakoulututkintoon. Valmistuttuasi voit hakeutua myös yliopistojen maisterikoulutuksiin. Ammattikorkeakoulututkinnon jälkeen on mahdollista jatkaa opintoja myös ulkomaisissa korkeakouluissa Master -tason koulutusohjelmissa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Restonomikoulutus | matkailu- ja palveluliiketoiminta | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista! Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella tutkintoon päiväopiskeluna tai työn ohessa (ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja erikoistumisopinnot) sekä joustavasti avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskelu on työelämälähtöistä ja soveltavaa, teoriaa ja käytäntöä. Savonia-ammattikorkeakoulu on saanut tunnustusta erityisesti opetuksen ja opetusmenetelmien...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
portal.savonia.fi

Arvioinnit

Keskiarvo: 3,7

Perustuu 3 arviointiin

kaisla
(4)
Alani opinnot koostuvat mielenkiintoisista kursseista ja opettajat ovat ammattitaitoisia. Opinnoissa erityisen hyvää on käytännönläheisyys. Myös oppimisympäristö on viihtyisä, joka tekee opiskelusta mukavaa.
peikko
(3)
Restonomi opinnoissa pääsee mukaan käytännön kursseille ja projekteihin. Mielestäni näiden suhteen olisi tärkeää huomioida lukio pohjaiset opiskelijat versus ammattikoulu pohjaiset opiskelijat, ja tietenkin ne joilla on jo työkokemusta ehtinyt karttua jonkin verran. Monilla kursseilla on paljon samankaltaisuuksia, mikä toisaalta turhauttaa, kosk...
Näytä kokonaan
Pauliina Oksanen
(4)
Opiskelen restonomiksi Savoniassa ja tähän mennessä olen ollut hyvin tyytyväinen. Alan opinnot ovat koostuneet mielenkiintoisista kursseista ja suurin osa opettajista on erinomasia ja ammattitaitoisia. Sen lisäksi Savonia tarjoaa paljon restonomiksi haluaville mm. hyvät vaihto- ja harjoittelu mahdollisuudet sekä opintomatkoja, joissa pääsee tutu...
Näytä kokonaan
Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Restonomikoulutus | matkailu- ja palveluliiketoiminta | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: