Sivuston käyttötapa: Mobiili

Restonomikoulutus | matkailu- ja palveluliiketoiminta | monimuotototeutus

Savonia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Monimuotokoulutus
Kuopio
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Restonomikoulutus | matkailu- ja palveluliiketoiminta | monimuotototeutus

Restonomikoulutus

Restonomikoulutus, matkailu- ja palveluliiketoiminta

Matkailu- ja ravitsemisalan moniosaajille on kysyntää. Se on maailman nopeimmin kasvava toimiala, joka työllistää myös tulevaisuudessa. Ala tarjoaa sinulle erittäin mielenkiintoisia ja monipuolisia uramahdollisuuksia sekä kotimaisissa että kansainvälisissä ympäristöissä.

Savoniasta valmistuneet restonomit työllistyvät erinomaisesti. Restonomikoulutuksen myötä ajattelutapasi kehittyy asiakaslähtöiseksi, myyntihenkiseksi sekä tulostavoitteelliseksi. Opit kehittämään ja johtamaan menestyviä ja kannattavia palveluja.

Restonomikoulutuksen myötä pystyt toimimaan innostavana ja kannustavana esimiehenä. Opintojesi aikana pääset hiomaan tiimityötaitojasi oman ja muiden alojen opiskelijoiden sekä työelämän kanssa. Savonian restonomikoulutus valmentaa sinut alan ammattilaiseksi hyvin käytännönläheisissä opinnoissa.

Restonomin monimuotokoulutus 

Savoniassa saamasi restonomikoulutus on käytännönläheistä ja monipuolista. Monilla opintojaksoilla pääset tekemään projekteja yhdessä alan yritysten ja myös muiden alojen opiskelijoiden kanssa. Opinnoissa hyödynnetään myös verkko-oppimisympäristöä.

Ensimmäisenä opintovuotena keskityt matkailu- ja ravitsemisalan perustietoihin ja -taitoihin, liiketoimintaosaamisen perustietoihin sekä viestintä- ja vuorovaikutustaitoihin.

Toisena ja kolmantena opintovuotena syvennetään ammatillista osaamistasi ja painotetaan operatiivista toimintaa ja johtamista sekä asiantuntijuutta. Pystyt syventämään ammatillista osaamistasi mm. seuraavilla osa-alueilla: ravitsemispalvelut (ruoka ja juoma), majoituspalvelut sekä tapahtuma- ja ohjelmapalvelut. Ravitsemispalveluiden sisällä voit syventää osaamistasi mm. ruuan ja juoman yhdistämisessä sekä gastronomiassa. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia asiakastilanteita alusta loppuun. Matkailupalveluiden syventävissä opinnoissa korostuu asiakkaiden kokemat elämykset. Kehität osaamistasi tapahtuma- ja ohjelmapalveluiden sekä kokous- ja kongressipalvelujen suunnittelussa ja toteutuksessa.

Vieraiden kielten opintojen tarjonta on monipuolista ja työelämälähtöistä. Kieliä voit valita myös osaksi valinnaisia opintoja.

Tärkeä osa opintojasi on alan yrityksissä tehtävät harjoittelujaksot kotimaassa tai ulkomailla.  

Restonomi työelämässä

Savoniasta valmistuneet restonomit työllistyvät hyvin koulutusta vastaaviin tehtäviin. Restonomin tutkinto antaa sinulle valmiudet työskennellä monipuolisesti matkailu- ja ravitsemisalan esimies- ja asiantuntijatehtävissä Suomessa ja ulkomailla. Restonomiopinnot antavat sinulle hyvän pohjan myös yrittäjänä toimimiseen.

Työpaikkanasi voi olla myös muut erilaiset palvelualan yritykset ja organisaatiot.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. 

Tutkinto / todistus

Restonomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Restonomikoulutus | matkailu- ja palveluliiketoiminta | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista! Savonia-ammattikorkeakoulu tarjoaa mahdollisuuden opiskella tutkintoon päiväopiskeluna tai työn ohessa (ylempi ammattikorkeakoulututkinto ja erikoistumisopinnot) sekä joustavasti avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskelu on työelämälähtöistä ja soveltavaa, teoriaa ja käytäntöä. Savonia-ammattikorkeakoulu on saanut tunnustusta erityisesti opetuksen ja opetusmenetelmien...


Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Savonia-ammattikorkeakoulu

Microkatu 1
70201 Kuopio

 Näytä puhelinnumero
portal.savonia.fi

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Restonomikoulutus | matkailu- ja palveluliiketoiminta | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: