AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Agrologi (AMK) | päivätoteutus

Savonia-ammattikorkeakoulu, paikassa Iisalmi
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Agrologi (AMK) | päivätoteutus

Agrologina olet ruoantuotannon, maaseutuelinkeinojen ja agroteknologian asiantuntija.   

Savonia-ammattikorkeakoulun agrologikoulutuksessa maaseutuyrittäjyyttä, kasvintuotantoa, kotieläintuotantoa, agroteknologiaa sekä bio- ja kiertotaloutta. Lisäksi opit työskentelemään vastuullisesti ja kestävästi sekä hyödyntämään tarkoituksenmukaisia tuotantovälineitä ja teknologiaa.  

Työssäsi agrologina olet keskeisessä roolissa ratkaisemassa kestävän kehityksen haasteita. Jo opintojen aikana ratkot työelämälähtöisiä tehtäviä ja osallistut alan kehitystyöhön. Opit myös hyödyntämään teknologiaa ruoantuotantoketjussa.

Opintojen loppuvaiheessa voit valita mielenkiintosi ja urasuunnitelmiesi mukaisesti joko maatalousyrittäjän, asiantuntijan tai agroteknologian suuntautumisen. Lisäksi sinun on mahdollista valita hevostalouteen liittyviä opintojaksoja. 

Agrologin koulutus valmistaa moneen! Voit työskennellä esimerkiksi maaseutuyrittäjänä, maatalousyrittäjänä, maatalouden asiantuntijana, rahoitusasiantuntijana tai vakuutusedustajana. Agrologikoulutus järjestetään Savonian Iisalmen kampuksella, jossa koulutukselle on hyvät oppimisympäristöt. 

Valmistuttuasi olet ruoantuotannon ja maaseutuyrittäjyyden ammattilainen, jolla on hyvät valmiudet toimia joko itse yrittäjänä tai yrittäjän asiantuntijakumppanina. Sinulla on laaja maatalouden ja maaseutuelinkeinojen osaaminen ja hallitset maatalouden kehitystyön – kestävästi ja vastuullisesti! 

Koulutuksen sisältö

Savonia-ammattikorkeakoulun agrologin tutkinto valmistaa moneen, ja koulutuksesta saat vahvan asiantuntijaosaamisen alan työelämään. Agrologiksi voi opiskella myös ilman aiempaa kokemusta luonnonvara-alasta.  

Opintosi koostuvat lähi- ja etäopetuksesta, itsenäisestä opiskelusta, verkko-opiskelusta ja harjoitteluista. Lisäksi opinnot sisältävät työelämälähtöistä tutkimus- ja kehittämistoimintaa. 

Agrologiopintoihin kuuluu kaksi harjoittelua, joissa pääset oppimaan aidossa työympäristössä kotimaassa tai ulkomailla. Opinnäytetyössä pääset ratkomaan alan ajankohtaisia haasteita yhdessä työelämän kanssa. 

Savoniassa saat laadukasta lähiopetusta, jossa panostamme tekemällä oppimiseen, oppimisen ohjaamiseen, keskusteluihin ja verkostoitumiseen. 

Uramahdollisuudet

Agrologikoulutus valmistaa sinut toimimaan luonnonvara-alan yrittäjänä, kehittäjänä ja asiantuntijana. Tyypillisesti agrologit työskentelevät yrittäjinä tai neuvonnan, maatalouskaupan, hallinnon, järjestötoiminnan, kehittämishankkeiden ja koulutuksen parissa.  

Mahdollisia tehtävänimikkeitä on muun muassa: maatalousyrittäjä, talliyrittäjä, maatalouden asiantuntija, tuotespesialisti, projektipäällikkö, projektityöntekijä, toiminnanjohtaja, kaupan alan erilaiset tehtävät, rahoitusasiantuntija, vakuutusedustaja, maatalous-/hevostalousoppilaitoksen opettaja tai tarkastaja.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Iisalmi
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan ammattikorkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Agrologi (AMK)

Savonia-ammattikorkeakoulu
Microkatu 1
70201 Kuopio

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme vahvoja osaajia kuudella eri koulutusalalla. Joustava koulutustapamme mahdollistaa opiskelun myös työn ohella. Lisäksi tarjoamme työssä olevalle henkilöstölle mahdollisuuden osaamisen uudistamiseen.  Kampuksia on kolmella paikkakunnalla: Iisalmessa, Kuopiossa ja Varkaudessa. Savonia palvelee yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Savonia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu