Päällystötehtäviin (YAMK)

Poliisiammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2 vuotta
keväällä
Viimeinen hakuaika: erillishaku
   
Lähiopetus
Tampere
Ylemmät AMK-tutkinnot

Päällystötehtäviin (YAMK)

Poliisin ylempi ammattikorkeakoulututkinto on jatkotutkinto, eli koulutukseen voi päästä vain, jos on suorittanut soveltuvan aiemman koulutuksen. Kohderyhmänä ovat poliisipäällystön johto-, asiantuntija- tai kehittämistehtäviin tähtäävät henkilöt.

Poliisi (ylempi AMK) -tutkinto antaa kelpoisuuden poliisin päällystötehtäviin. Tutkinnon suorittanut voi työskennellä esimerkiksi komisariona tai ylikomisariona.

Poliisissa työskentelevät saavat tarkempaa tietoa koulutuksesta Polamkin intranetistä.

Hakeminen

Koulutus ei ole mukana yhteishaussa. Hakujakso poliisi (ylempi AMK) -koulutukseen järjestetään kerran vuodessa, yleensä alkuvuonna.

Voit hakea poliisi (ylempi AMK) -koulutukseen, jos sinulla on soveltuva aiempi koulutus ja työkokemus.

Aiempi koulutuksesi voi olla:

  • poliisi (AMK) -tutkinto
  • muu soveltuva korkeakoulututkinto
  • poliisin perustutkinto tai sitä vastaava poliisin peruskoulutus. Tässä tapauksessa suoritat ennen ylemmän korkeakoulututkinnon aloitusta muuntokoulutuksen Polamkissa.

Sinulla tulee olla aiemman tutkinnon suorittamisen jälkeen vähintään kolme vuotta työkokemusta sisäisen turvallisuuden alalta

Tutkinto / todistus

poliisi (ylempi AMK)

Poliisiammattikorkeakoulu

Poliisiammattikorkeakoulu

Poliisiammattikorkeakoulu (Polamk) on Suomen ainoa poliisioppilaitos – poliisin koulutuksen, tutkimuksen ja kehittämisen osaaja. Polamkilla on erityislaatuinen asema korkeakoulukentässä: Polamk on ammattikorkeakoulu, mutta myös poliisin yksikkö. Muista ammattikorkeakouluista poiketen Polamk on sisäministeriön alainen toimija. Polamk rakentaa perustan Suomen poliisin ammattitaidolle. Kaikki...


Lue lisää oppilaitoksesta Poliisiammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Poliisiammattikorkeakoulu

Vaajakatu 2
33721 Tampere