AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Tanssinopettaja (AMK) | päivätoteutus

Oulun ammattikorkeakoulu, paikassa Oulu
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Tanssinopettaja (AMK) | päivätoteutus

Tanssitunnilla ihmisiä

Oletko sinä tulevaisuuden tanssintekijä? Haluatko jakaa tanssin iloa opettajana ja ohjaajana eli tanssialan asiantuntijana? Tervetuloa opiskelemaan tanssinopettajaksi Oulun ammattikorkeakouluun! 

Koulutuksen sisältö

Tanssinopettajakoulutuksessa opiskellaan paljon ryhmässä muiden samanhenkisten kanssa. Koko opintojen ajan harjoitellaan opettamista, tanssimista ja muita työelämässä tarvittavia taitoja yksin ja yhdessä. Taitoja kehitetään monipuolisesti: tutkimalla, opettamalla, tanssimalla, tekemällä koreografioita, keskustelemalla, lukemalla ja kirjoittamalla. Tanssinopettajana toimimista harjoitellaan ohjaamalla opetusta erilaisille ryhmille, seuraamalla toisten opetusta sekä pohtimalla porukalla erityisesti tanssinopetukseen liittyviä ilmiöitä. Opinnoissa hankitaan ja harjoitellaan myös muita hyödyllisiä ja työelämässä tarpeellisia taitoja, kuten yrittäjyystaitoja, työelämän tuntemusta, tieto- ja viestintätaitoja ja kansainvälisyyttä.

Yksilölliset opintopolut

Henkilökohtaisen opintopolun avulla sinun on mahdollista suunnata oman osaamisesi kehittymistä. Työ- ja opetusharjoittelua koostat kiinnostuksesi ja urasuunnitelmasi mukaan. Voit laajentaa omaa osaamistasi vapaasti valittavilla opinnoilla. Opintojen aikana tuemme sinua urapolun hahmottamisessa ja omien vahvuuksien tunnistamisessa, jotta löydät sopivan paikan työelämässä.

Mitä tanssinopettaja tekee?

Tanssinopettajilla on Suomessa paljon töitä. Monen tanssinopettajan työ koostuu monipuolisista työtehtävistä useissa eri työpaikoissa: yksityisissä tanssikouluissa, taidekouluissa, tanssiseuroissa, yhdistyksissä ja opistoissa. Korkeakoulussa opiskelleen tanssinopettajan ammattitaidolla voi toimia myös tanssialan yrittäjänä esimerkiksi opettajana omalla toiminimellä tai työllistää myös muita omassa tanssikoulussa. Tanssinopettaja voi toimia myös eri-ikäisten opetuksen parissa esimerkiksi harrastus-, iltapäivä- ja seniorikerhojen vetäjänä, lyhytkurssien kouluttajana ja tanssin hyvinvointivaikutuksia tai soveltavaa käyttöä hyödyntävissä tehtävissä. Lisäksi tanssinopettajia työllistyy tapahtumatuottamiseen liittyviin tehtäviin.

Tanssinopettaja (AMK) -tutkinnolla saavuttaa yleisen ammatillisen opettajan pätevyyden. Tutkinto antaa kelpoisuuden toisen asteen tanssialan perustutkintokoulutuksen, taiteen perusopetuksen tai vapaan sivistystyön (kansalais- ja työväenopistot) opettajan virkaan tai toimeen.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Oulu
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan korkeakoulujen kevään yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tanssinopettaja (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tanssinopettaja (AMK) | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Oulun ammattikorkeakoulu
Yliopistokatu 9
90250 Oulu

Luota itseesi ja löydä unelmiesi opiskelupaikka

Oulun Ammattikorkeakoulussa voit opiskella AMK- tai YAMK-tutkinnon yhteisöllisessä korkeakoulussa. Oamkissa et jää yksin, vaan autamme sinua rakentamaan opintojesi avulla unelmiesi uran. Oulun ammattikorkeakoulu järjestää ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon (ylempi ammattikorkeakoulututkinto) johtavaa opetusta, ammatillista opettajankoulutusta sekä erilaista täydentävää koulutusta esimerkiksi avoimessa ammattikorkeakoulussa....

Lue lisää oppilaitoksesta Oulun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu