Insinööri (AMK) | talotekniikka | monimuotototeutus

Oulun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Monimuotototeutus
Oulu
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Video

Kaksi ihmistä

Insinööri (AMK) | talotekniikka | monimuotototeutus

Miten rakennuksiin tuodaan ihmisiä palvelevia uusia ratkaisuja? Miten voit vaikuttaa rakennusten energiatehokkuuteen ja ympäristöystävällisyyteen? Talotekniikalla tarkoitetaan kiinteistöön liittyvien teknisten laitteiden ja järjestelmien kokonaisuutta. Tervetuloa opiskelemaan talotekniikkaa Oulun ammattikorkeakouluun! 

Koulutuksen sisältö

Opintojesi alkuvaiheessa vahvistat osaamistasi matematiikassa ja fysiikassa ja tutustut rakennuksen LVIS-järjestelmiin. Jo ensimmäisenä vuonna pääset myös suunnittelemaan pientalon ilmanvaihtoa. Opiskelet alalla tarvittavia mittauksia, mikä antaa pohjaa myöhemmille laboratoriotöille. Opettelet raportoimaan mittauksia ja esittämään oppimaasi suullisesti. Urakointia ja LVI-alan yrittäjyyttä opiskeltaessa hyödynnetään alan yrityksiä.

Suunnitteluprojekteissa suunnittelet vesi- ja viemärijärjestelmät, ilmastoinnin ja lämmitysjärjestelmän alalla käytössä olevilla ohjelmilla. Opinnäytetyön teet tyypillisesti alan yritykseen ja valmistaudut samalla siirtymään työelämään. Tutkinnon suoritettuasi sinulla on riittävä koulutus LVI-järjestelmien vaativiin suunnittelutehtäviin.

Monimuotoryhmän opiskelu on päiväopiskelijoita itsenäisempää. Lähiopetuspäiviä on yksi viikossa. Muutoin opiskelet verkossa olevien tehtävien, videoiden ja muun materiaalin avulla viikoittain. Monimuotoryhmä mahdollistaa opiskelun työn ohessa. Tämä vaatii sinulta motivaatiota ja ajankäytön suunnittelua, jotta opinnot etenevät.

Missä LVI-insinööri työskentelee?

LVI-insinöörinä työskentelet tyypillisimmin LVI-suunnittelussa, projektinhoito- tai valvontatehtävissä niin uudisrakennuskohteissa kuin remontoitavissa kohteissa. Pääset suunnittelemaan rakennukseen lämmitys-, vesi- ja ilmastointijärjestelmiä huomioiden asiakkaan ja rakennuksen käyttäjien tarpeet. Voit toimia myös esimiestehtävissä esimerkiksi kerrostalon LVI-saneerauksissa, tarkastaa LVI-suunnitelmia tai valvoa LVI-järjestelmien asennuksia työmailla.

Korjaus- ja kunnossapitotehtävissä teet esimerkiksi rakennusten kuntoarvioita ja selvität rakennusten energiankulutusta. Näiden pohjalta laadit korjaussuunnitelmia. Tuotekehitystehtävissä taas kehität moderneja LVI-ratkaisuja.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan korkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Insinööri (AMK) | talotekniikka | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Oulun ammattikorkeakoulu

Luota itseesi ja löydä unelmiesi opiskelupaikka

Oulun Ammattikorkeakoulussa voit opiskella AMK- tai YAMK-tutkinnon yhteisöllisessä korkeakoulussa. Oamkissa et jää yksin, vaan autamme sinua rakentamaan opintojesi avulla unelmiesi uran. Oulun ammattikorkeakoulu järjestää ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon (ylempi ammattikorkeakoulututkinto) johtavaa opetusta, ammatillista opettajankoulutusta sekä erilaista täydentävää koulutusta esimerkiksi avoimessa ammattikorkeakoulussa....


Lue lisää oppilaitoksesta Oulun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Oulun ammattikorkeakoulu

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Insinööri (AMK) | talotekniikka | monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: