AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Sairaanhoitaja (AMK) | sairaanhoitotyö | monimuotototeutus

Metropolia Ammattikorkeakoulu, paikassa Helsinki
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Sairaanhoitaja (AMK) | sairaanhoitotyö | monimuotototeutus

Sairaanhoitaja, AMK

Kiinnostaako sairaanhoitajan työ? Silloin olet hakemassa arvostettuun ammattiin, jossa:

 • työsi on ihmisläheistä, monipuolista ja palkitsevaa
 • työskentelet eri-ikäisten asiakkaiden kanssa heidän terveyteensä, hyvinvointiinsa ja sairauksiinsa liittyvissä kysymyksissä
 • ohjaat, tuet, hoidat ja kuntoutat eri tavoin sairastuneita henkilöitä yhteistyössä heidän läheistensä ja muiden ammattilaisten kanssa
 • työtehtäviisi kuuluvat lisäksi erilaiset opetus-, suunnittelu-, kehittämis-, johtamis- ja asiantuntijatehtävät
 • pääset työskentelemään monialaisissa ja moniammatillisissa työympäristöissä.

Sairaanhoitajien työllistymistilanne ja jatko-opiskelumahdollisuudet ovat erittäin hyvät. Voit työskennellä esim. sairaalan vuodeosastolla, poliklinikalla tai leikkausosastolla. Työpaikkasi voi löytyä myös kotisairaanhoidosta, sairaanhoitajan vastaanotolta, erilaisista kuntoutus- ja hoitokodeista tai lääkäriasemilta.

Näiden lisäksi sairaanhoitajatutkinto mahdollistaa työskentelyn asiantuntijuus- ja konsulttitehtävissä, vapaaehtoisjärjestöjen palveluksessa tai kansainvälisissä tehtävissä.

Sairaanhoitajan tutkinto antaa myös erinomaiset kansainväliset työmahdollisuudet: se on vertailukelpoinen vastaavien eurooppalaisten tutkintojen kanssa, ja antaa EU-direktiivien mukaisen sairaanhoitajan pätevyyden.

Koulutuksen toteutus

Sairaanhoitajan opinnot monimuotototeutuksessa kuten päivätoteutuksessa muodostuvat laaja-alaisista teoreettisista hoitotyön opinnoista, innovaatio-opinnoista, monialaisista valinnaisista opinnoista, opinnäytetyöstä sekä ohjatusta harjoittelusta. Monimuotokoulutus toteutetaan yhteistyössä työelämän kanssa.

Opetuksessa hyödynnetään monipuolisia digitaalisia oppimisympäristöjä. Opetus tapahtuu simulaatio- ja laboraatio-opintoina sekä kontaktipäivinä oppilaitoksessa. Opetusta järjestetään eri opintojaksoilla simulaatio-oppimisympäristössä.

Sairaanhoitajan opinnot monimuotototeutuksessa ovat teoriaopetuksen osalta pääasiallisesti verkkopainotteisia. Verkko-opiskelua varten opiskelija tarvitsee tietokoneen, headset-laitteen ja kameran, joten perus IT-taidot tulee olla hallinnassa. Laboraatiot, simulaatiot ja muut erilaisia oppimisympäristöjä ja oppimismuotoja edellyttävät opinnot toteutuva lähiopetuksena Myllypuron kampuksella pääasiallisesti yhtenä-kahtena päivänä viikossa. Opiskelijat tekevät opintojen aikana erilaisia oppimistehtäviä ja projekteja sekä itsenäisesti että opiskelijaryhmissä. Opiskelijan harjoitteluympäristöt vaihtelevat opiskelijan opintopolun mukaisesti. Opintojen ajoitus ja toteutustavat tiedotetaan jokaisen lukukauden alussa.

Verkkopainotteinen monimuoto-opiskelu edellyttää opiskelijalta itseohjautuvuutta ja sitoutumista. Monimuoto-opiskelu on joustavaa ja mahdollistaa osittain ajasta ja paikasta riippumattoman opiskelun. Opintojen joustavuus vaatii opiskelijalta hyvää ajanhallintaa ja suunnitelmallisuutta, esim. opiskelun ja työn yhteensovittamisessa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Syksy

 • Monimuotototeutus
 • Helsinki
 • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Kevät

 • Monimuotototeutus
 • Helsinki
 • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa opinnoista Metropoliassa? Tilaa hakijan uutiskirje tästä!

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Metropolia Ammattikorkeakoulu
Myllypurontie 1
00920 Helsinki

Enemmän kuin korkeakoulu – neljä kampusta täynnä tekijöitä

Haluatko vaikuttaa siihen miltä maailma näyttää tulevaisuudessa? Saat Metropolialta enemmän kuin tutkinnon – saat valmiudet merkitykselliseen työhön sekä taidot jatkuvaan oppimiseen. Metropoliassa opiskelijat ja opettajat kehittävät ratkaisuja globaaleihin haasteisiin yhdessä yritysten ja muiden kumppanien kanssa jopa 5 miljoonaa päivää vuodessa....

Lue lisää oppilaitoksesta Metropolia Ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu