AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Sairaanhoitaja (AMK) |verkko-opetuspainotteinen monimuoto-opiskelu

Metropolia Ammattikorkeakoulu, paikassa Helsinki
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Sairaanhoitaja (AMK) |verkko-opetuspainotteinen monimuoto-opiskelu

Sairaanhoitaja, AMK

Sairaanhoitajan työsi on ihmisläheistä, monipuolista ja palkitsevaa

  • kohtaat aikuisia, lapsia, perheitä ja vanhuksia heidän terveyteensä, hyvinvointiinsa ja sairauksiinsa liittyvissä kysymyksissä
  • ohjaat, tuet, hoidat ja kuntoutat eri tavoin sairastuneita henkilöitä yhteistyössä heidän läheistensä ja muiden ammattilaisten kanssa
  • työtehtäviisi kuuluvat lisäksi erilaiset opetus-, suunnittelu-, kehittämis-, johtamis- ja asiantuntijatehtävät
  • pääset työskentelemään monialaisissa ja moniammatillisissa työympäristöissä.

Sairaanhoitajan tutkinto antaa erinomaiset työskentelymahdollisuudet kotimaassa ja ulkomailla. Se on ammattikorkeakoulututkinto, ammatillisesti suuntautunut Bachelor-tason korkeakoulututkinto, joka on vertailukelpoinen vastaavien eurooppalaisten tutkintojen kanssa. Koulutus antaa EU-direktiivien mukaisen sairaanhoitajan pätevyyden, mikä avaa sinulle ovet mielenkiintoisiin ja haastaviin tehtäviin myös Suomen ulkopuolelle. Sinulla on hakukelpoisuus ylempään ammattikorkeakoulututkintoon tai maisteriopintoihin yliopistoissa ja muissa korkeakouluissa.

Sairaanhoitotyön opinnot sisältävät teoriaa ja käytäntöä

Opinnot muodostuvat laaja-alaisista teoreettisista hoitotyön opinnoista, moniammatillisista ja koulutusohjelmarajat ylittävistä innovaatio-opinnoista, monialaisista valinnaisista opinnoista, opinnäytetyöstä sekä ohjatusta harjoittelusta.

Sairaanhoitajan opinnot monimuotototeutuksessa ovat teoriaopetuksen osalta pääasiallisesti verkkopainotteisia. Hyödynnämme opetuksessa monipuolisia digitaalisia oppimisympäristöjä. Verkko-opiskelua varten opiskelija tarvitsee tietokoneen, headset-laitteen ja kameran, joten perus IT-taidot tulee olla hallinnassa. Laboraatiot, simulaatiot ja muut erilaisia oppimisympäristöjä ja oppimismuotoja edellyttävät opinnot toteutuvat lähiopetuksena Myllypuron kampuksella pääasiallisesti kahtena-kolmena päivänä viikossa.

Myllypuron kampuksella opiskelet kansainvälisesti ainutlaatuisissa oppimisympäristöissä, joihin kuuluu mm. ambulanssi, päivystys- ja vastaanottotilat, synnytyshuone, leikkaussali ja tehohoitoyksikkö. Simulaatiotiloissa pääset harjoittelemaan myös mm. lastenhoitotyötä ja lääkehoitoa.

Opiskelijat tekevät opintojen aikana erilaisia oppimistehtäviä ja projekteja sekä itsenäisesti että opiskelijaryhmissä. Opiskelijan harjoitteluympäristöt vaihtelevat opiskelijan opintopolun mukaisesti. Opintojen ajoitus ja toteutustavat tiedotetaan jokaisen lukukauden alussa.

Verkkopainotteinen monimuoto-opiskelu edellyttää opiskelijalta itseohjautuvuutta ja sitoutumista. Monimuoto-opiskelu on joustavaa ja mahdollistaa osittain ajasta ja paikasta riippumattoman opiskelun. Opintojen joustavuus vaatii opiskelijalta hyvää ajanhallintaa ja suunnitelmallisuutta, esim. opiskelun ja työn yhteensovittamisessa.

Metropolian sairaanhoitotyön tutkinnon profiili on akuuttihoitotyön asiantuntija.

Metropolia valmistaa sairaanhoitajia, joilla on vahva osaaminen akuuttihoitotyön eri toimintaympäristöissä. Tutkinto antaa valmiudet toimia akuutti hoitotyön asiantuntijana eri ikäisten potilaiden/asiakkaiden akuuteissa hoitotyön muuttuvissa tilanteissa.

Valmistuvilla sairaanhoitajilla on vahva osaaminen potilaan voinnin arvioinnissa sekä äkillisesti muuttuneiden potilaan tilanteiden hoitamisessa. Opintojen loppuvaiheessa on sairaanhoitajan asiantuntijuuden kehittäminen - opintojakso, jossa voit syventää valitsemaasi osaamista:

  • akuuttihoitotyössä
  • kliinisessä hoitotyössä
  • lasten akuuttihoitotyössä
  • mielenterveys-, kriisi- ja päihdehoitotyössä
  • omalla valitsemallasi urapolulla.

Opiskelija laatii opintojen alkuvaiheessa henkilökohtainen opiskelusuunnitelman (HOPS). Sen lähtökohtina ovat opetussuunnitelma, aikaisemmin hankittu osaaminen (AHOT) ja henkilökohtaiset kehittymistarpeet, jotka voivat lyhentää opiskeluaikaa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Helsinki
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa opinnoista Metropoliassa? Tilaa hakijan uutiskirje tästä!

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Metropolia Ammattikorkeakoulu
Myllypurontie 1
00920 Helsinki

Enemmän kuin korkeakoulu – neljä kampusta täynnä tekijöitä

Haluatko vaikuttaa siihen miltä maailma näyttää tulevaisuudessa? Saat Metropolialta enemmän kuin tutkinnon – saat valmiudet merkitykselliseen työhön sekä taidot jatkuvaan oppimiseen. Metropoliassa opiskelijat ja opettajat kehittävät ratkaisuja globaaleihin haasteisiin yhdessä yritysten ja muiden kumppanien kanssa jopa 5 miljoonaa päivää vuodessa....

Lue lisää oppilaitoksesta Metropolia Ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu