Sivuston käyttötapa: Mobiili

Muotoilija (AMK) | visuaalinen viestintä | monimuotototeutus

Metropolia Ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Helsinki
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot
Visuaalinen viestintä, medianomi

Muotoilija (AMK) | visuaalinen viestintä | monimuotototeutus

Visuaalisen viestinnän graafiseen suunnitteluun painottuva monimuotototeutus on ensisijaisesti suunnattu alalla jo toimiville visuaalisen viestinnän ammattilaisille. Voit täydentää osaamistasi esimerkiksi verkkopalveluiden ja käyttöliittymien visuaalisesta suunnittelusta, palvelumuotoilusta, informaatiografiikasta, liikkuvan grafiikan tuotannosta tai syventää muuta markkinointiviestinnän, mainonnan tai julkaisusuunnittelun osaamistasi. Sinulla on mahdollisuus hyödyntää työelämässä jo hankkimaasi alan osaamista henkilökohtaisessa opintosuunnitelmassa ja siten vaikuttaa tutkinnon suorittamisen kokonaisaikaan. 

Visuaalisen viestinnän ammattilaisena hallitset graafisen suunnittelun ja liikkuvan grafiikan. Sinulla on monipuoliset valmiudet visuaalisen markkinointiviestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Koulutuksen sisältö

Opintojen sisältö pohjautuu visuaalisen viestinnän tutkinto-ohjelman opetussuunnitelmaan. Valittavanasi on opintoja sekä graafisen suunnittelun että liikkuvan grafiikan suuntautumisvaihtoehdoista. 

Sinulla on mahdollisuus ottaa opintoja myös 3AMK-tarjonnasta tai syventää osaamistasi muiden tutkintojen tarjoamilla opintokokonaisuuksilla.

Lisätietoja opintojaksoista saat tutustumalla visuaalisen viestinnän opetussuunnitelmiin.

Koulutuksen toteutus

Opintojen alussa laadit henkilökohtaisen opintosuunnitelman, jossa huomioidaan aiemmin hankittu osaamisesi. Suunnittelet opintosi etenemisen yhdessä tutkinto-ohjelman henkilökunnan kanssa.

Koulutus voi toteutua osittain itsenäisenä etäopiskeluna sekä projekteina työelämässä. Tämä vaatii sekä opiskelijalta että työnantajalta joustoa onnistuakseen. Työelämäyhteistyö on olennainen osa opintoja. Projektikurssit toteutetaan pääsääntöisesti yhteistyössä työelämän kanssa: voit suorittaa oppimistehtäviä ja projektitöitä työnantajayritykseesi. Voit myös opinnollistaa ja sisällyttää tutkintoon aiemmin työssä hankittua osaamistasi.

Koulutuksessa on mahdollisuus osallistua visuaalisen viestinnän päiväopiskelijoiden opintojaksoille.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Muotoilija (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa opinnoista Metropoliassa? Tilaa hakijan uutiskirje tästä!

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Enemmän kuin korkeakoulu – neljä kampusta täynnä tekijöitä

Haluatko vaikuttaa siihen miltä maailma näyttää tulevaisuudessa? Saat Metropolialta enemmän kuin tutkinnon – saat valmiudet merkitykselliseen työhön sekä taidot jatkuvaan oppimiseen. Metropoliassa opiskelijat ja opettajat kehittävät ratkaisuja globaaleihin haasteisiin yhdessä yritysten ja muiden kumppanien kanssa jopa 5 miljoonaa päivää vuodessa....


Lue lisää oppilaitoksesta Metropolia Ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Metropolia Ammattikorkeakoulu

Myllypurontie 1
00920 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.metropolia.fi

Tilaa lisätietoa

Haluatko lisätietoa opinnoista Metropoliassa? Tilaa hakijan uutiskirje tästä!

Uutiskirje
Haluan tilata Metropolian uutiskirjeen