AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Tradenomi (AMK)︱ohjelmointi ja pelillistäminen︱XBit-akatemia

Lapin ammattikorkeakoulu, paikassa Tornio
Pituus
3,5 vuotta
Seuraava aloitus
tammikuu 2024 katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Seuraava aloitus
tammikuu 2024 katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Tradenomi (AMK)︱ohjelmointi ja pelillistäminen︱XBit-akatemia

Opiskelija harjoittelee ohjelmointia.

XBit-akatemiassa opiskelet ja työskentelet Tornion kampuksella ohjaajien valmennuksessa käytännönläheisesti.

Opiskelusi tapahtuu päiväaikana pienessä opiskelijaryhmässä työelämän käytäntöjä soveltaen. Opiskelet oman opiskeluryhmäsi kanssa Tornion kampuksen uudessa oppimis- ja kehittämisympäristössä hyödyntäen uusimpia teknologisia työvälineitä.

Opinnoissasi osallistut yritysten ja hankkeiden oppimisprojekteihin, joissa voi olla mukana tietojenkäsittely, liiketalouden ja kuvataiteen osaajia – yhdessä yritysten ja organisaation ammattilaisten kanssa.  Opintojesi aikana saat käytännön osaamista projektityöskentelystä. Opintojen aikana tehdyt projektit ovat hyviä näyttöjä osaamisestasi, kun siirryt työelämään. Sinulle kertyy opiskelujesi aikana vahva oman alasi osaaminen, saat työelämä- ja yrityskontakteja ja saavutat korkeakoulututkinnon. 

Suuntautuminen

Torniossa tammikuussa 2024 alkavan koulutuksen suuntautumisena on ohjelmointi ja pelillistäminen. Perehdyt koulutuksen aikana ohjelmoinnin perusperiaatteisiin, ohjelmistotuotantoon, selain-, palvelin- ja tietokantaohjelmointiin sekä peliohjelmointiin. Keskeisinä osaamisalueina ovat: vahva tietotekninen osaaminen, web kehitys, mobiili ja peliohjelmointi ja liiketoiminnan pelillistäminen.

Päiväopinnot

Opiskelusi tapahtuu päiväaikana XBit-akatemiassa Torniossa ja ohjaajat ovat sinun valmentajiasi. Opetussuunnitelman mukaiset teoriaopinnot limittyvät käytännön työskentelyyn ja XBit-akatemiassa hyödynnetään samaan aikaan aloittavan monimuotoryhmän verkko-opintojaksoja. 

Opintojaksoihin liittyviä tehtäviä tehdään käytännönläheisesti ohjaajien ja yrityselämän ohjauksessa, tämän vuoksi opinnot eivät sisällä etämahdollisuutta. Opintojaksoilla teet yhteistyötä työelämän kanssa. Näin pääset heti alusta asti perehtymään työelämän osaamisvaatimuksiin ja käytäntöihin.

Opintojaksoja voidaan suorittaa opintojen aikana useilla eri tavoilla, käytännössä opiskelu tapahtuu XBit-akatemiassa Torniossa. Esimerkiksi:

  • Opintojakso suoritetaan kokonaan XBit-akatemian toimeksiantona työelämälle
  • Opintojakson teoria suoritetaan verkossa ja käytännön tehtävät suoritetaan XBit-akatemiassa työelämälle
  • Osaamisen tunnistamisena XBit-akatemian töistä sinulle on kertynyt osaamista, jonka perusteella saat opintopisteet ohjaajien kanssa sovituista opintojaksosta
  • Suoritat opintojakson kokonaan verkossa kaikkine tehtävineen

Opiskelujesi aikana sinulla on mahdollisuus kansainväliseen vaihtoon, kotikansainvälistymiseen yhdessä kansainvälisten opiskelijoiden kanssa XBit-akatemiassa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

tammikuu 2024

  • Lähiopetus
  • Tornio
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutus käynnistyy seuraavan kerran keväällä 2024, ja siihen voi hakea syksyn yhteishaussa 4. - 14.9.2023

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK), Bachelor of Business Administration, BBA

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tradenomi (AMK)︱ohjelmointi ja pelillistäminen︱XBit-akatemia? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Lapin ammattikorkeakoulu
Jokiväylä 11 C
96300 Rovaniemi

Lapin AMK – Pohjoista tekoa

Olemme kylmiä. Olemme kuumia. Näemme valoa kaikkialla, myös pimeydessä. Olemme sitkeitä ja elämme kiihkeästi. Muovaamme, teemme ja innostumme. Valitsemme ne välineet, jotka toimivat meille parhaiten. Annamme tiedon kulkea, sillä yhdessä olemme enemmän. Kuljemme itse niitä polkuja, joilta löytyy parhaat paikat...

Lue lisää oppilaitoksesta Lapin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu