AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Ensihoitaja (AMK) | päivätoteutus

LAB-ammattikorkeakoulu, paikassa Lappeenranta
Pituus
4 vuotta
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus

Ensihoitaja (AMK) | päivätoteutus

Ensihoitajana ennakoit, tunnistat ja toimit tilanteen edellyttämällä tavalla ihmisen henkeä uhkaavissa tilanteissa. Kiireettömillä ensihoitotehtävillä arvioit asiakkaan palvelu- ja hoidontarpeen, suunnittelet jatkohoidon ja ohjaat asiakkaan tarkoituksenmukaisen avun piiriin. Teet hoitotyön päätöksiä sekä itsenäisesti että osana tiimiä ja voit toimia myös tiimin johtajana ja vetäjänä.

Ensihoitajan työ vaatii oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä sekä hyvää psyykkistä ja fyysistä terveyttä ja työkykyä. Työssä on osattava tehdä nopeita päätöksiä yllättävissäkin tilanteissa. Monet ensihoitajat työskentelevät ambulansseissa, mutta voit löytää työpaikan myös esimerkiksi sairaalan päivystyspoliklinikalta tai teho-osastolta.

Ensihoitajakoulutus antaa pätevyyden toimia myös sairaanhoitajana (AMK) Suomessa ja muualla Euroopan unionin alueella.

Ensihoidon ja hoitotyön opintojen lisäksi opit opiskelun aikana hyödyntämään myös hoitotyön uusia teknisiä innovaatioita ja ihmisen toimintakykyä tukevia älykkäitä hyvinvointiteknologian ratkaisuja. Opit ohjaamaan asiakkaita sähköisten terveyspalvelujen ja eri teknologioiden turvallisessa käytössä. Lisäksi opit soveltamaan ja kehittämään digitaalisia ja teknologisia ratkaisuja erilaisten asiakkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi yhdessä muiden alojen ammattilaisten kanssa.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Lähiopetus
  • Lappeenranta
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Ensihoitaja (AMK)

LAB-ammattikorkeakoulu
Kirkkokatu 27
15140 Lahti

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketalous, muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä, sosiaali- ja terveysala sekä tekniikka. LAB syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää — tehdä...

Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu