Sivuston käyttötapa: Mobiili

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus (YAMK) | päivätoteutus

Karelia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
1-2 vuotta
Ylemmät AMK-tutkinnot
Joensuu
Alkavat koulutukset
Joensuu
Syksy

Joensuu
Kevät
Insinööriopiskelijoita

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus (YAMK) | päivätoteutus

Insinööriksi (ylempi AMK) valmistuttuasi olet teknologiaosaamisen johtamisen osaaja, jolla on valmiudet ja kyky ottaa vastuu työyhteisöjen johtamisesta sekä kehittämisestä. Vahvistat oman asiantuntijuusalueesi tietoperustaa, opit ymmärtämään strategiseen suunnitteluun ja muutosprosesseihin liittyviä ilmiöitä sekä suhteuttamaan omaa johtamistoimintaasi niihin.

Teknologiaosaamisen johtamisen insinöörinä (ylempi AMK) osaat ennakoida organisaation toimintaympäristössä tapahtuvia muutoksia ja arvioida niiden vaikutuksia organisaation strategiatyössä. Teet organisaation kannalta tarkoituksenmukaisia valintoja. Tunnistat organisaation kehittämistarpeita ja arvioit sekä valitset tarkoituksenmukaisia kehittämistoimenpiteitä.

Tutkinnon sisältö

Opintosisältöjä ovat itsensä johtaminen, johtajana kehittyminen, strateginen johtaminen, ennakoivan johtamistyöskentelyn menetelmät, LEAN sekä henkilöstöresurssien johtaminen. Vapaasti valittavia opintoja voivat olla esimerkiksi kestävä johtajuus, palvelumuoilu tai Success Strategies in SME’s.

Osa opinnoista toteutetaan yhdessä Karelian muiden yamk-opintojen kanssa.

Kareliassa joustavoitat opiskeluasi käyttämällä.

 Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa tai syksyn siirtohaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Koulutuksen toteutus

Monimuotototeutus.

Tutkinto / todistus

Insinööri (YAMK), Metsätalousinsinööri (YAMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus (YAMK) | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...


Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9
80200 Joensuu

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus (YAMK) | päivätoteutus täytä seuraavat tiedot: