Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen (YAMK) I monimuotototeutus

Karelia-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Joensuu
Ylemmät AMK-tutkinnot
Sotealan oppitunti

Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen (YAMK) I monimuotototeutus

Sosiaali- ja terveysalan uudistus tarkoittaa monen muun asian ohella sitä, että sosiaali- ja terveysalalle tarvitaan lisää osaajia, joilla on valmiudet ja kyky ottaa vastuu työyhteisöjen johtamisesta sekä kehittämisestä.

Karelia-ammattikorkeakoulun sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen ylempi ammattikorkeakoulututkinto antaa sinulle valmiuksia hallita omaa asiantuntijuusaluettasi, ymmärtää muutosprosesseihin liittyviä ilmiöitä ja ymmärtää, mitä kokonaisuus tarkoittaa kehittämisen ja johtamisen näkökulmasta. Koulutuksessa painotetaan erityisesti lähijohtamista.

Opinnot rakentuvat yhteistyössä työelämän kanssa, ja koulutuksen tavoitteet ja sisällöt kytkeytyvät työhösi ja johtamis- ja kehittämisasiantuntijuutesi kasvamiseen. Opiskelu tapahtuu työn ohella. 

Johtamisen ja kehittämisen tehtäviä

Karelian sosiaali- ja terveysalan kehittämisen ja johtamisen ylempi amk-tutkinto tuottaa julkiseen virkaan tai tehtävään saman kelpoisuuden kuin ylempi korkeakoulututkinto. Se luo edellytykset toimia erilaisissa johtamisen ja kehittämisen tehtävissä niin julkisella, yksityisellä kuin kolmannella sektorilla. 

Mahdollisia työtehtäviä ovat muun muassa kehittämispäällikkö, palvelupäällikkö, osastonhoitaja, ylihoitaja, hoitotyön johtaja, suunnittelija, sosiaalipäällikkö, projektikoordinaattori, projektipäällikkö, opettaja ja erilaiset johtamistehtävät.

Koulutuksen toteutus

Monimuotototeutus, jossa keskimäärin 1 – 5 lähipäivää kuukaudessa. Lisäksi omaehtoista opiskelua, etätehtäviä ja verkossa tapahtuvaa ohjausta.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sosiaali- ja terveysalan ylempi AMK

Tutkintonimike Fysioterapeutti (ylempi AMK) / Geronomi (ylempi AMK) / Sairaanhoitaja (ylempi AMK) / Sosionomi (ylempi AMK) / Terveydenhoitaja (ylempi AMK) / Master of Health Care / Master of Social Services

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen (YAMK) I monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Karelia-ammattikorkeakoulu

Karelia-ammattikorkeakoulu – tulevaisuuden työelämän tarpeisiin

Hyvä tulevaisuus rakennetaan osaamisella ja asiantuntijuudella. Karelia-ammattikorkeakoulu on mukana rakentamassa sitä kouluttamalla osaavia ammattilaisia tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Karelia antaa valmiudet, välineet ja asenteen kehittyä huippuosaajaksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on myös laadukas, sitoutunut ja ketterä kumppani, joka tekee näkyviä tuloksia. Koulutusaloilla tehdäänkin tiivistä...


Lue lisää oppilaitoksesta Karelia-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Karelia-ammattikorkeakoulu

Tikkarinne 9
80200 Joensuu

 Näytä puhelinnumero

Tilaa lisätietoa

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen (YAMK) I monimuotototeutus täytä seuraavat tiedot: